Mini Bread Sandwich Cake Recipe

  • VIEWS
    2794

Research Content

Make this mini bread sandwich cake recipe to attract your kids towards a healthy meal. Your kids gonna love the delicious taste of these mini cakes. Do give this mini bread sandwich cake recipe a try and share your feedback with us.

Ingredients for assembling:
K&N’s Mortadella slices (as required)
16 Bread slices
1 cup Cream cheese
1/2 cup Cream
1/2 cup Mayonnaise
Cucumber for garnish
Cherry tomatoes for garnish
Salad leaves for garnish
Ingredients for vegetable filling:
1 cup Cabbage (thinly sliced)
1 cup Carrot (thinly sliced)
1 cup Peas (boiled and coarsely mashed)
1 cup Bell pepper (chopped)
Salt to taste
1 tsp White pepper
1/2 tsp Black pepper
2 tbsp Chili sauce
1 & 1/2 cup Mayonnaise
Ingredients for eggs filling:
4 Eggs (boiled & mashed)
2 Green chilies (finely chopped)
Salt to taste
1/2 tsp Black pepper
1/2 tsp White pepper
1 cup Mayonnaise
Directions for vegetable filling:
In a bowl, add cabbage, carrots, peas, bell pepper, salt, white pepper, black pepper, chili sauce and mayonnaise.
Mix all the ingredients well and set aside.
Directions for egg filling:
In a bowl, add eggs, green chilies, salt, black pepper, white pepper and mayonnaise.
Mix all the ingredients well and set aside.
Assembling:
Prepare K&N’s Mortadella slices as per the instruction on pack. Set aside.
In a bowl and mix cream cheese, cream and mayonnaise well.
Take three bread slices and cut into circles. Set aside.
Spread veggetable filling on it evenly and then top it with prepared K&N’s Mortadella slices.
Take round bread slice and spread egg filling on top and then add a layer of prepared K&N’s Mortadella slices.
Place it with one more round bread slice and spread cream cheese mixture on it evenly on all sides.
Repeat the same process to make three more mini mortadella cakes. Refrigerate for 1 to 2 hours.
Garnish them differently with nuts, veggies, fruits or any topping of your choice.
Your mini sandwich cakes are ready to serve.
Preparation time: 30 minutes
Serving: 5-6 persons

مِنی مار ٹیڈیلا سینڈوچ کیک ریسپی
اسمبلنگ کے اجزاء:
K&N’s Mortadella slices حسبِ ضرورت
بریڈ سلائس 16عدد
کریم چیز 1کپ
کریم آدھا کپ
مایونیز آدھا کپ
کھیرا گارنش کے لئے
چیڑی ٹماٹر گارنش کے لئے
سلاد پتا گارنش کے لئے
ویجیٹیبل فلنگ کے اجزاء:
بند گوبھی 1کپ
گاجریں 1کپ
ابلے اور کٹے ہوئے مٹر 1کپ
شملا مرچ 1کپ
نمک حسبِ ذائقہ
سفید مرچ 1چائے کا چمچ
کالی مرچ آدھا چائے کا چمچ
چِلی سوس 2کھانے کے چمچ
مایونیز 1اورآدھا کپ
انڈوں کو فلنگ کے اجزاء:
ابلے انڈے 4عدد
سبز مرچیں 2عدد
نمک حسبِ ذائقہ
کالی مرچ آدھا چائے کا چمچ
سفید مرچ آدھا چائے کا چمچ
مایونیز 1کپ
ویجیٹیبل فلنگ ترکیب:
ایک باؤل میں بند گوبھی، گاجریں، مٹر، شملامرچ، نمک، سفید مرچ، کالی مرچ، چِلی سوس اور مایونیز ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کرلیں۔
انڈوں کی فلنگ ترکیب:
ایک باؤل میں انڈے، سبز مرچیں، نمک، کالی مر چ، سفید مرچ اور مایونیز ڈال کر تمام اجزا ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے سائیڈ پر رکھ دیں۔
اسمبلنگ:
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق K&N’s Mortadella slicesتیار کر لیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔
ایک باؤل میں کریم چیز، کریم اور مایونیز ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔
اب تین بریڈ سلائس لیں اور گول کاٹ کر سائیڈ پر رکھ دیں۔
پھر اس پر ویجیٹیبل فلنگ پھیلائیں اور تیار کئے ہوئے K&N’s Mortadella slicesرکھیں۔
اب اس کو دوسرے بریڈ سلائس پر رکھیں اور کریم چیز مکسچر اچھی طرح پھیلائیں۔۔
پھر اسی عمل کو دوبارہ دہرائیں تین اور چھوٹے کیک بنا لیں۔
ا ب اس پر پھلوں اور سبزیوں سے گارنش کردیں۔
تیاری کا وقت: 30منٹ
افراد: 5-6

LEAVE A REVIEW