T-Bone Steak Recipe

  • PREP TIME
    120
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    2
  • VIEWS
    469

Research Content

T-bone steak recipe can’t be missed by steak lovers. Steak served with creamy mushroom sauce and sauté veggies is a complete luxury meal. Do try this T-bone steak recipe and share your feedback with us.


Ingridients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

Step 1
In a bowl add soy sauce, wocestershire sauce, garlic, onion powder, brown sugar, red chili flakes, black pepper, mustard sauce, lemon juice, rosemary and Whisk until well combined.

Step 2
Drizzle this mixture on your steak and marinate it for 2 to 4 hours or overnight.

Step 3
Heat a grill pan and cook steak from each side for 4 minutes. Then cook it on your preference from rare, medium rare to fully cooked.

Step 4
In a pan melt butter, sauté carrots, broccoli, baby corn and green beans. Season your veggies with salt and pepper. Turn off the flame and set aside.

Step 5
Melt butter in a pan, add onion and cook until translucent. Add mushroom and cook for 2 to 3 minutes. Add water and let it simmer for 2 to 3 minutes more.

Step 6
Now add garlic powder, salt, white pepper and mix it well. Add cream, mix and cook for 2 to 3 minutes. Take off the flame.

Step 7
Tasty T-Bone Steak is ready, Serve with sauté veggies and drizzle mushroom sauce on top.


اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

Step 1
ایک باؤل میں سویا سوس، ووسٹر شائر سوس، لہسن، پیاز پاؤڈر، براؤن شوگر، کٹی لال مرچیں، کالی مرچ، مسٹرڈ پیسٹ، لیموں کا رس اور خشک روز میری ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

Step 2
اب اس مکسچر کو سٹیک پر ڈالیں اور دو سے چار گھنٹے میرینیٹ کے لئے رکھ دیں۔

Step 3
پھر ایک گرِل پین کو گرم کریں اور سٹیک کو ہر سائیڈ سے چار منٹ تک پکا لیں۔

Step 4
ایک پین میں مکھن پگھلا کر اس میں گاجریں، بروکولی، بے بی کارن اور سبز پھلیاں ڈال کر اس پر نمک اور کالی مرچ چھڑک دیں۔

Step 5
ایک پین میں مکھن پگھلا کر ا س میں پیاز ڈالیں اور بھون لیں۔اب اس میں مشروم ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں اور پانی ڈال کر دو سے تین منٹ ابلنے دیں۔

Step 6
پھر اس میں لہسن پاؤڈر، نمک اور سفید مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔اب اس میں کریم ڈالیں اور دو سے تین منٹ پکا کر چولہا بند کردیں۔

Step 7
مزیدار سٹیک کو ساتے ویجی اور اس پر مشروم سوس ڈال کر سرو کریں۔

LEAVE A REVIEW