19B Soup Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    90
  • SERVING
    4

19B Soup here is here to keep you warm this winter with all the right taste and flavors. Enjoy this warm cup of soup in fine winter evenings and feel cozy. Give try to this lip-smacking 19B soup recipe and let us know your feedback.
You can find more similar recipes like Creamy Mushroom Soup , Noodles Soup on SooperChef

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Take chicken boneless and cut it into small cubes. Set aside.

2 .
In a large pot add water, chicken bones, carrot, onion, ginger, garlic, cinnamon, cloves, whole black pepper. Bring to a boil over high flame. Once it starts boiling reduce the heat to low flame and cook for 1 hour. Then strain your chicken stock is ready.

3 .
In another pot add oil, ginger and mix well. Add chicken and cook until color changes for about 4 to 5 minutes. Then add fish/prawns, mushrooms and cook for 2-3 mins.

4 .
Add black pepper powder, salt, chicken powder, soy sauce, dark soy sauce, chili sauce and mix well.

5 .
Add chicken stock mix well and bring to boil. Add carrot, cabbage in it and cook for 4 to 5 minutes.

6 .
Lastly mix corn flour in water, gradually add it in soup and cook until you reach your desired consistency.

7 .
In a bowl add eggs white and whisk well. Gradually add them in soup and keep stirring. Cook for 2 to 3 minutes. Lastly add green onion leaves and your soup is ready to serve.

8 .
Enjoy your delicious 19b soup.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن بون لیس کو باریک ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔

2 .
ا ب ایک بڑے برتن میں پانی، چکن کی ہڈیاں، گاجریں، پیاز، ادرک، لہسن، دار چینی، لونگ اور ثابت کالی مرچیں ڈال کر تیز آنچ پر ابلنے دیں۔جب یہ ابلنا شروع ہوجائے تو چولہا ہلکا کر دیں اور ایک گھنٹے تک پکنے دیں۔ پھر چکن کو چھان لیں، یخنی تیار ہے۔

3 .
اب ایک دوسرے باؤل میں کھانے کا تیل، ادرک اور چکن ڈا ل کر چار سے پانچ منٹ پکائیں۔پھر اس میں مچھلی/جھینگے اور مشرومز ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

4 .
پھر اس میں کالی مرچ پاؤڈر، نمک، چکن پاؤڈر، سویا سوس، ڈارک سوس اور چِلی سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔

5 .
پھر اس میں کالی مرچ پاؤڈر، نمک، چکن پاؤڈر، سویا سوس، ڈارک سوس اور چِلی سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔

6 .
پھر کارن فلار میں پانی مکس کریں اور تھوڑا تھوڑا کرکے سوپ میں ڈالتے جائیں۔

7 .
اب ایک باؤل میں انڈوں کی سفیدی ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور تھوڑا تھوڑا کرکے سوپ میں ڈالتے جائیں اور مکس کرتے جائیں۔پھر ا س میں سبز پیاز کے پتے ڈالیں۔

8 .
مزیدارنائینٹین بی سوپ تیار ہے۔

LEAVE A REVIEW