Recipes

More

Baked Sausage with Egg Recipe

Baked Sausage with Egg Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    5

Baked Sausage with Egg is one unique meal that will surprise you with its ultimate deliciousness. Make this perfect fancy breakfast recipe with K&N's Frankfurter Sausages. Try out this Baked Sausage with Egg and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Dough:
Ingredients for Filling:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
To make a dough, in a bowl add flour, salt, olive oil, mixed herbs, water and knead a soft dough. Let it rest for 20 minutes. Set aside.

2 .
In a bowl add egg whites, onion, capsicum, carrots, green chilies, paprika powder, salt, black pepper powder and mix it well. set aside.

3 .
Take the prepared dough and cut into 8 equal parts. Take each part and make a dough ball. Roll out each dough into a circular sheet with a rolling pin.

4 .
Thaw K&N’s Frankfurter Sausages as per instructions on the pack.

5 .
Now take 2 wooden skewers and place them parallel to each other, place a K&N’s Frankfurter Sausage between them.

6 .
Now place cuts on the K&N’s Frankfurter Sausage with knife till wooden skewers. Do not cut it into slices.

7 .
Place K&N’s Frankfurter Sausage on top of the rolled out dough. Secure the edges of the dough inside the already cut indents of the K&N’s Frankfurter Sausage to form a ring.

8 .
Add cheese and prepared filling in the formed ring and place egg yolk on top.

9 .
Transfer it onto a greased baking tray and bake it in a preheated oven at 180°C for 7-8 minutes or until the K&N’s Frankfurter Sausage and egg is cooked through.

10 .
Remove the Baked K&N’s Frankfurter Sausage with egg from the oven. Serve it warm.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ڈو بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ، نمک، زیتون کا تیل،مکس ہربز اور پانی ڈال کر نرم ڈو گوندھ لیں اور اسے بیس منٹ سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
فلنگ بنانے کے لئے ایک باؤل میں انڈے کی سفیدی، پیاز، شملہ مرچ، گاجر، ہری مرچ، پیپریکا پاؤڈر، نمک اورکالی مرچ پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

3 .
اسمبلنگ کے لئے تیارڈو کو آٹھ برابر حصوں میں کاٹ لیں۔ ہر ایک حصے کے پیڑے بنا کر بیلنے سے بیل لیں۔

4 .
اب پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق فرینکفرٹر سوسیجز کو نرم کر لیں۔

5 .
پھر لکڑی کی دو سیخیں لیں اور انہیں ایک دوسرے کے متوازی رکھ کر ان کے درمیان ایک فرینکفرٹر ساسیج رکھیں۔

6 .
فرینکفرٹر ساسیج پر چھڑی سے کٹ لگائیں۔ انہیں ٹکڑوں میں نہ کاٹیں۔

7 .
فرینکفرٹر ساسیج کو بیلی ہوئی ڈو پر رکھیں اور ڈو کو کناروں سے پکڑ کر ساسیج میں ڈال دیں۔

8 .
اب اس میں چیز اور تیار فلنگ ڈال کر اس پر انڈے کی زردی رکھیں۔

9 .
پھر اسے گریس کی ہوئی بیکنگ ٹرے میں رکھ کر پہلے سے گرم اوون میں ایک سو اسی کے درجہ حرارت پر سات سے آٹھ منٹ بیک کر لیں۔

10 .
اب اوون سے نکال کر گرم گرم سرو کریں۔بیکڈ ساسیج وِد ایگ ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips