Beef Alfredo Pasta Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

Research Content

Beef alfredo pasta recipe is here if you are bored with desi food and want to give your taste buds a break. Creamy alfredo with juicy beef steak is a must-try for pasta lovers. Give this beef alfredo pasta recipe a try and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl mix salt, black pepper and oil. Marinate beef piece in it for 10 to 15 minutes.

2 .
Heat a grill pan and cook each side for 6 minutes of beef piece on low medium flame.

3 .
Cut thin slices of beef steak and set aside.

4 .
Simmer water in a pot, add one tablespoon oil and pinch of salt in it. Add fettuccine rolls in simmering water and boil until 90% cooked. Strain and set aside.

5 .
In a pan melt butter, add garlic and sauté it for a minute. Add milk, salt, oregano, black pepper and cook it for 2 to 3 minutes.

6 .
Now add cream, parmesan powder and cook until sauce is creamy and rich in texture for about 4 to 5 minutes.

7 .
Then add mushroom and give it a good mix in sauce. Lastly add boiled pasta in it, sprinkle olives and parsley on top and your pasta is ready.

8 .
Dish out in a plate and top it with cooked beef slices.

9 .
Serve and enjoy delicious Beef Alfredo Pasta.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں نمک، کالی مرچ،کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور اس میں بیف کے پیسیز ڈال کر دس سے پندرہ منٹ میرینیٹ کر لیں۔

2 .
اب ایک گرِل پین کو گرم کرکے بیف پیسیز کو درمیانی ہلکی آنچ پر گرِل کر لیں۔

3 .
پھر بیف کو سلائسز میں کاٹ کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

4 .
ایک برتن میں پانی، ایک کھانے کا چمچ تیل اور ایک چٹکی نمک ڈال کر ابلنے دیں۔اب اس ابلتے ہوئے پانی میں فیتو چینی رول ڈالیں اور نوے فیصد پکنے تک پکائیں۔

5 .
پھر ایک پین میں مکھن پگھلائیں اور اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔اب اس میں دودھ، نمک، اوریگانو اور کالی مرچ ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

6 .
پھر ا س میں کریم اور پامیزن پاؤڈر ڈال کر چار سے پانچ منٹ سوس کو کریمی ہونے تک پکائیں۔

7 .
اب اس میں مشرومز ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔پھر اس میں ابلا ہوا پاستا ڈال کر اس پر کالا زیتون اور پارسلی چھڑکیں، پاستا تیار ہے۔

8 .
اب پاستا کو پلیٹ میں ڈا ل کر اس پر پکے ہوئے بیف سلائس رکھیں۔

9 .
مزیدار بیف الفریڈو پاستا تیار ہے۔

LEAVE A REVIEW