Recipes

More

Butter Garlic Tikka Skillet with Spaghetti Recipe

Butter Garlic Tikka Skillet with Spaghetti Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    2

Butter Garlic Tikka Skillet with Spaghetti is a complete deliciousness in one pan. It's a super quick fancy recipe made with K&N's Chicken Tikka Chunks. Try out this Butter Garlic Tikka Skillet with Spaghetti and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Seasoned Spaghetti:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat water and bring it to a boil. Add salt, oil, and mix well.

2 .
Add spaghetti and boil until 80% done. Strain through chilled water and set aside. Reserve 1 cup of pasta water for later use.

3 .
In a skillet heat butter and add garlic, and cook for 1 minute. Add lemon juice, hot sauce and cook for a minute. Bring it to simmer.

4 .
Add pasta water and simmer for 1-2 minutes. Add K&N’s Stok and cook until K&N’s Stok dissolves.

5 .
Stir in boiled spaghetti and toss well for 1-2 minutes in the prepared sauce. Lastly add salt, thyme, black pepper and mix well. your seasoned spaghetti is ready.

6 .
Thaw K&N’s Chicken Tikka Chunks as per instructions on the pack.

7 .
Fry K&N’s Chicken Tikka Chunks as per instructions on the pack.

8 .
Heat butter in a skillet and add garlic, cook for a minute. Add soy sauce, chili sauce and cook for another minute. Transfer the prepared K&N’s Chicken Tikka Chunks to the skillet and coat well in the prepared sauce.

9 .
Shift the K&N’s Chicken Tikka Chunks to one side of the skillet and add seasoned spaghetti on the other side.

10 .
Garnish with lemon slices, fresh parsley, and serve. Your Butter Garlic Tikka skillet with spaghetti is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
سپیگٹی بنانے کے لئے ایک برتن میں پانی گرم کرکے اسے ابال لیں۔ اب اس میں نمک اور کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
اب اس میں سپیگٹی ڈال کر اسی فیصد پکنے تک ابال لیں۔پھر اسے ٹھنڈے پانی میں چھان کر سائیڈ پررکھ دیں۔ بعد میں استعمال کے لیے ایک کپ پاستا پانی محفوظ کرلیں۔

3 .
پھر ایک پین میں مکھن گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔اب اس میں لیموں کا رس اور ہاٹ سوس ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں اور دم دے دیں۔

4 .
اب اس میں پاستا پانی ڈال کر ایک سے دو منٹ دم پر رکھ دیں۔پھر اس میں اسٹاک کیوب ڈال کر اچھی طرح حل ہونے تک پکائیں۔

5 .
پھر ابلی ہوئی سپیگٹی میں اچھی طرح مکس کر لیں تیار کی ہوئی سوس میں ایک سے دو منٹ پکائیں۔

6 .
اسمبلنگ کے لئے پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق چکن تکہ چنکس نرم کر لیں۔

7 .
اب چکن تکہ چنکس کو پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق فرائی کر لیں۔

8 .
پھر ایک پین میں مکھن گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔اب اس میں سویا ساس اور چلی سوس ڈال کر مزید ایک منٹ تک پکائیں۔پھر چکن تکہ چنکس کو تیار کی ہوئی سوس میں اچھی طرح کوٹ کر لیں۔

9 .
اب چکن تکہ چنکس کو پین کے ایک سائیڈ پر ڈال دیں اور دوسری سائیڈ پر سپیگٹی ڈال دیں۔

10 .
لیموں کے سلائس، تازہ پارسلے سے گارنش کرکے سرو کریں۔مزیدار بٹر گارلک تکہ سکلٹ سپیگٹی تیار ہے۔

Recipe Tips