Recipes

More

Cheesy White Sauce Pasta Recipe

Cheesy White Sauce Pasta Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    40
  • SERVING
    4

Cheesy White Sauce Pasta a cheesy treat for all pasta and cheese lovers. Chicken and veggie mixture dipped in cheesy white sauce is a perfect pasta recipe. Try out this Cheesy White Sauce Pasta made with Guard Pasta and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Sauteed Vegetables & Cooked Chicken:
Ingredients for Boiling Pasta:
Ingredients for White Cheese Sauce Pasta:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat water, add oil, salt and bring it to boil. Add Guard Pasta and boil until 80% done. Strain and set aside.

2 .
In a bowl add chicken, salt, black pepper, onion powder, ginger garlic paste, vinegar, mustard paste, paprika, hot sauce and marinate well for 30 minutes.

3 .
Heat oil in a pan and add the marinated chicken. Cook for 4-5 minutes or until water dries out.

4 .
Now add green capsicum, red capsicum, sweet corn, carrot and cook for 2 minutes. Set aside.

5 .
In a pan heat butter and add oil. Add garlic and saute until brown. Now add flour and cook until fragrant.

6 .
Add milk gradually while stirring continuously to prevent lumps on low flame. Add white pepper, salt, oregano, dried thyme, dried basil and cook for 2-3 minutes on medium low flame.

7 .
Add sauteed vegetables and cook chicken, boiled pasta and give it a good mix. Lastly, add cheese and cook until cheese has melted.

8 .
Serve in a bowl and top it with red chili flakes, parsley, chicken.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پاستا ابالنے کے لئے ایک برتن میں پانی گر م کرکے اس میں نمک، کھانے کا تیل اور پاستا ڈال کر اسی فیصد پکنے تک ابال لیں۔

2 .
ساتے سبز یاں اور چکن بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن، نمک، کالی مرچیں، پیاز پاؤڈر، ادرک لہسن پیسٹ، سرکہ، مسٹرڈ پیسٹ، پیپریکا اور ہاٹ سوس ڈال کر تیس منٹ میرینیٹ کر لیں۔

3 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گر م کرکے اس میں میرینیٹ کیا ہوا چکن ڈال کر چار سے پانچ منٹ یا پانی خشک ہونے تک پکائیں۔

4 .
پھر اس میں سبز شملا مرچ، سرخ شملا مرچ، سویٹ کارن اور گاجریں ڈال کر دو منٹ پکاکر سائیڈ پر رکھ دیں۔

5 .
وائٹ چیز سوس پاستا بنانے کے لئے ایک پین میں مکھن اور کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر براؤن ہونے دیں اور اس میں میدہ ڈال کر کچھ دیر پکائیں۔

6 .
اب اس میں تھوڑا تھوڑا کرکے دودھ ڈالیں اور ہلکی آنچ پر پکنے دیں۔پھر اس میں سفید مرچیں، اوریگانو، خشک تھائم اور خشک بیزل ڈال کر ہلکی آنچ پر دو سے تین منٹ پکائیں۔

7 .
پھر اس میں ساتے کی ہوئی سبزیاں، چکن اور ابلا ہوا پاستا ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں اور آخر میں چیز ڈال کر پگھلنے تک پکائیں۔

8 .
اب اس پر کٹی لال مرچیں، پارسلی اور چکن ڈال کر سرو کریں۔

Recipe Tips