Cordon Bleu Sandwich

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    15
  • SERVING
    3

Research Content

Cardon bleu sandwich recipe is easy to follow with simple ingredients, but the taste is really amazing. A delightful treat to accompany your tea time. Do give this cardon bleu sandwich recipe a try and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken fillet, salt, black pepper powder, mustard paste and oil. Mix well and marinate for 15 to 20 minutes at least.

2 .
Grease a grill pan and cook chicken fillets from both sides until light golden brown for at least 8 to 9 minutes.

3 .
Take fillets and cut think long strips. Set aside.

4 .
Take bread slices, cut edges and roll out with a rolling pin to flat the bread slice.

5 .
Wet your hands with water, take bread slice and tap it between your wet hands. Add cooked chicken, mushroom, olives and mozzarella cheese at one side of bread. Sprinkle oregano on top, brush sides with egg wash and fold the slice making a triangle shape.

6 .
Tap the edges with fingers to seal it properly. Brush with egg on both sides properly.

7 .
Coat these triangles in flour, dust out extra flour and set aside.

8 .
Heat oil in a pan and deep fry these triangles until light golden brown from both sides.

9 .
Tasty Cordon Blue Sandwiches are ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں چکن فلٹ، نمک، کالی مرچ ِ، مسٹرڈ پیسٹ اور کھانے تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے پندرہ سے بیس منٹ میرینیٹ کریں۔

2 .
اب ایک گرِل پین کو گریس کر کے میرینیٹ کئے ہوئے چکن کو دونوں سائیڈوں سے اچھی طرح لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک پکا لیں ۔

3 .
پھر اس چکن کو باریک ٹکڑوں میں کاٹ لیں۔

4 .
بریڈ سلائس کے کنارے کاٹ کر بیلنے سے اچھی طرح بیل لیں۔

5 .
اب بریڈ سلائس لے کر گیلے ہاتھوں میں ہلکا سا دبائیں۔پھر بریڈ کی ایک سائیڈ پر پکا ہوا چکن، مشروم، کالا زیتون اور موزریلا چیز رکھیں۔اب اس پر اوریگانو چھڑکیں اور دونوں سائیڈو ں کو برش سے انڈہ لگائیں کر تکون کی شکل میں بند کر دیں۔

6 .
پھراپنی انگلیوں سے کناروں کو دبائیں اور دوبارہ دونوں سائیڈوں کو برش سے انڈہ لگائیں۔

7 .
اب تیار کئے ہوئے سینڈوچ کو میدے میں کوٹ کریں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

8 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے سینڈوچ کو دونوں سائیڈوں سے لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

9 .
مزیدار سینڈوچ تیار ہے۔

LEAVE A REVIEW