Chicken Fajita Parcels Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    5

Research Content

Chicken fajita parcels a crispy treat you can try in Iftar. Yummy parcel filled with tasty chicken and coated in the crunch. Give this simple chicken box patties recipe a try and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chili powder, salt, paprika, onion powder, garlic powder and ground cumin. Mix all these spices well and your fajita seasoning is ready.

2 .
In a pan heat oil, add chicken chunks and cook for 5 to 6 minutes. Now add fajita seasoning and add onion, capsicum, red bell pepper, and mix them well.Cook it for 5 minutes then add cream and cook for 2 minutes. Now keep it aside.

3 .
n a blender add coriander, mint leaves, green chilies, capsicum, cumin, salt, yogurt.Blend these ingredients well. And your sauce is ready. Set aside.

4 .
Take two samosa patti sheets and make a cross shape. Add filling in the center, add fold it in box shape.

5 .
Heat oil in a pan and deep fry until light golden brown.

6 .
Your tasty chicken fajita parcels are ready, serve with green chili sauce and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں چِلی پاؤڈر، نمک، پیپریکا، پیاز پاؤڈر،لہسن پاؤڈر اور ذیرہ پاؤڈر ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کریں، فجیتا سیزننگ تیا رہے۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن کے ٹکڑے ڈال کر پانچ سے چھ منٹ پکائیں۔پھر ا س میں فجیتا سیزننگ، پیاز، شملا مرچ اور سرخ شملا مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔اب اس میں کریم ڈال کر دو منٹ پکائیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
ایک بلینڈر میں دھنیا، پودینہ، سبز مرچیں، شملا مرچ، ذیرہ، نمک اور دہی ٖڈال کر تمام اجزا بلینڈ کر لیں، سوس تیار ہے۔

4 .
دو سموسہ پٹیوں کی شیٹ لیں اور کانٹے کی شکل بنا لیں۔اب اس کے درمیان فلنگ رکھیں اور باکس کی شکل میں فولڈ کر لیں۔

5 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے سموسوں کو لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

6 .
مزیدار چکن فجیتا پارسل تیار ہیں،سوس کے ساتھ سرو کریں۔

LEAVE A REVIEW