Chicken Macaroni Salad With Peri Peri Sauce

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Research Content

Chicken Macaroni Salad: Chicken Macaroni Salad is super easy to make and packed with deliciousness. When you are in mood to have something light in lunch try this scrumptious salad bowl with peri peri sauce. Do give this chicken macaroni salad recipe a try and share your feedback with us.


 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl mix chicken, black pepper, salt, Worcestershire sauce and oil.

2 .
Heat oil in a pan and cook chicken in it for 6 to 8 minutes or until its fully cooked.

3 .
Soak Kashmiri chilies then boil it in vinegar for one minute.

4 .
In a blender, add red chili flakes, garlic, coriander, mustard paste, vinegar, olive oil, citric acid, lemon juice and socked Kashmiri chilies.Blend all the ingredients well and make a smooth paste.Your peri peri sauce is ready you can store it for up to 2-3 week.

5 .
Heat water in a pan, add oil, pinch of salt, macaroni and boil until fully cooked.

6 .
Take a wok, heat oil and add potatoes in it. Cook for 5 minutes on medium low flame. Then add peas in the same wok and cook for 6 to 8 minutes.

7 .
Then add carrots, capsicum, soy sauce, chilli sauce, oyster sauce and salt. Toss all these ingredients on high flame and then add cooked chicken chunks lastly add boiled macaroni. Give it a good toss, sprinkle green onion on top and drizzle peri peri sauce.

8 .
Your tasty Chicken Macaroni Salad is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں چکن، کالی مرچ، نمک، ووسٹر شائر سوس اور کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں چکن ڈال کر چھ سے آٹھ منٹ اچھی طرح پکنے تک پکائیں۔

3 .
کشمیری مرچوں کو بھگو کر رکھیں اور سرکہ میں ایک منٹ ابال لیں۔

4 .
اب ایک بلینڈر کٹی لا ل مرچیں، لہسن، دھنیا، مسٹرڈ پیسٹ، سرکہ، زیتون کا تیل، سٹرک ایسڈ، لیموں کا رس اور بھگوئی ہوئی کشمیری مرچیں ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں، سوس تیار ہے۔

5 .
ایک پین میں پانی گرم کرکے اس میں کھانے کا تیل، نمک کی چٹکی اور میکرونی ڈال کر اچھی طرح پکنے تک پکائیں۔

6 .
اب ایک برتن میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس میں آلو ڈال کر درمیانی ہلکی آنچ پر پانچ منٹ پکائیں۔پھر اسی برتن میں مٹر ڈال کر چھ سے آٹھ منٹ تک پکائیں۔

7 .
اب اس میں گاجریں، شملا مرچ، سویا سوس، چِلی سوس،اوسٹرسوس اور نمک ڈال کر تما م اجزا تیز آنچ پر بھون لیں۔پھر اس میں پکا ہوا چکن ڈالیں اور آخر میں ابلی ہوئی میکرونی ڈال کر پکائیں۔اب اس پر سبز دھنیا چھڑک کر سوس ڈال دیں۔

8 .
مزیدار چکن میکرونی سیلڈتیار ہے۔

LEAVE A REVIEW