Chicken Tikka Paratha Roll Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Research Content

Chicken tikka paratha roll made with K&N’s Mughlai tikka is a complete meal to enjoy in lunch as well as in breakfast. Make crispy paratha roll with scrumptious sauces and enjoy every bite. Give this chicken paratha roll recipe a try and share your feedback with us.


Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

Step 1
In a bowl mix wheat flour, all-purpose flour, salt, ghee and oil. Add water gradually and knead soft and sticky dough. Set aside for 30 minutes.

Step 2
Divide dough in 4 rounds and take one round and roll it out, spread ghee in it and fold it in roll shape.

Step 3
Roll it out to make a ball again, cover and rest it for 10 minutes.

Step 4
Then roll it out, heat flat pan, place the paratha on it and cook.Add oil on top and cook on medium low flame until light golden brown from both side.Repeat the same process all rounds. Your parathas are ready.

Step 5
In a blender add coriander, mint, green chilies, salt and garlic.Blend all these ingredients well until well combined and set aside. Directions for garlic mayo sauce:

Step 6
In a bowl add cream, garlic, mayo, salt, black pepper , lemon juice and Mix all these ingredients until well combined. Your garlic mayo sauce is ready.

Step 7
Prepare K&N's Mughlai Tikka as per the instructions on the pack. Set aside.

Step 8
Take one paratha; spread green chutney on it evenly and Then spread garlic mayo sauce and top it with prepared K&N's Mughlai Tikka.

Step 9
Add onion, salad leaves and roll it. Your Chicken Tikka Paratha Rolls are ready to serve.


اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

Step 1
ایک باؤل میں گندم کا آٹا، میدہ، نمک، گھی اور کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔اب تھوڑا تھوڑا کرکے پانی ڈال کر نرم ڈو گوندھ لیں اور تیس منٹ تک سائیڈ پر رکھ دیں۔

Step 2
پھر ڈو کو چار برابر حصوں میں کاٹ کر پیڑے بنا لیں اور بیل کر اس پر گھی لگاکر رول کی شکل میں فولڈ کر لیں۔

Step 3
اب دوبارہ رول کر کے پیڑا بنا لیں اور دس منٹ تک سائیڈ پر رکھ دیں۔

Step 4
پھر دوبارہ رول کرلیں اور ایک فلیٹ پین گر م کرکے اس پر آئل ڈالیں اور پراٹھا لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک اچھی طرح پکا لیں۔ا ب اسی طرح سب پیڑوں کے پراٹھے بنا لیں۔

Step 5
ٍایک بلینڈر میں دھنیا، پودینہ، سبز مرچیں، نمک اور لہسن ڈال کر تمام اجزاء اچھی طرح بلینڈ کر لیں۔

Step 6
ایک باؤل میں کریم، لہسن، مایونیز، نمک، کالی مرچ اور لیموں کا رس ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح مکس کرلیں، گارلِک مایو سوس تیار ہے۔

Step 7
پیکٹ پردی گئی ہدایا ت کے مطابق K&N's Mughlai Tikkaتیار کر لیں۔

Step 8
رکھیں۔ اب ایک پراٹھا لے کر اس پر اچھی طرح سبز چٹنی ،گارلِک مایو سوس پھیلائیں اور پھراس پر تیار کیا ہواK&N's Mughlai Tikka

Step 9
اب اس پر پیا ز اور سلاد پتے رکھ کر رول کر لیں، مزیدار مغلائی پراٹھا رولز تیار ہیں۔

LEAVE A REVIEW