Recipes

More

Chinese Bread Balls with Orange Sauce Recipe

Chinese Bread Balls with Orange Sauce Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Chinese Bread Balls is a delicious and crispy noodle filled snack that is as appealing in taste as it looks. Serve it with tangy orange sauce, perfect for winters and double the joy of your snack time. Try out this Crispy Chinese Bread Ball today and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Chinese filling:
Ingredients for Orange Sauce:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat oil and add ginger garlic paste, cook for a minute.

2 .
Now add boiled chicken and cook for another minute. Add chicken powder, black pepper powder, oyster sauce, white pepper, chili sauce, soy sauce, salt and cook for 4-5 minutes.

3 .
Now add butter, flour, cabbage, onion, carrot, spaghetti, capsicum, red chili flakes and toss over high flame for 1-2 minutes. Now add spring onion and toss well. Your Chinese filling is ready. Set aside.

4 .
In a pan heat orange juice, brown sugar, chili sauce, chili garlic sauce, butter, salt, vinegar, white pepper and cook for 2-3 minutes.

5 .
Now add butter and cook until butter dissolves. Add slurry and cook until thick in consistency. Your orange sauce is ready.

6 .
Take bread slices and remove the edges. Dip the slice sin water, press in hands to release excess water.

7 .
Now take the Chinese filling, place it on soaked bread, and combine the bread edges to form patty shape.

8 .
Now coat the prepared patty in flour, dip it in egg, coat in bread crumbs and set aside.

9 .
Shallow fry in a pan until golden and crispy from each side.

10 .
Your Chinese Chicken Balls are ready to serve. Dip in orange sauce and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چائنیز فلنگ بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں ادرک لہسن پیسٹ ڈال کر ایک منٹ پکائیں۔

2 .
اب اس میں ابلا ہوا چکن ڈال کر مزید ایک منٹ پکائیں۔پھر اس میں چکن پاؤڈر، کالی مرچ پاؤڈر، اوسٹر سوس، سفید مرچیں، چِلی سوس، سویا سوس اور نمک ڈال کر چار سے پانچ منٹ پکائیں۔

3 .
پھر اس میں مکھن میدہ،بند گوبھی، پیاز، گاجریں، سپیگٹی، شملا مرچ، سبز پیاز اور کٹی سرخ مرچیں ڈال کر تیز آنچ پردو سے تین منٹ پکائیں۔چائنیز فلنگ تیار ہے۔

4 .
اورنج سوس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں مالٹے کا جوس، براؤن شوگر، چِلی سوس، چِلی گارلِک سوس، مکھن، نمک، سرکہ اور سفید مرچ پاؤڈر ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

5 .
اب اس میں مکھن ڈال کر مکھن اچھی طرح مکس ہونے تک پکائیں۔پھر اس میں کارن فلار سلری ڈالیں اور سوس گاڑھی ہونے تک پکائیں۔اورنج سوس تیار ہے۔

6 .
اسمبلنگ کے لئے بریڈ سلائسز لے کر ان کے کنارے کاٹ دیں۔اب ان سلائسز کو پانی میں ڈال کر نکال لیں اور ہاتھوں سے دبا کر پانی نکا ل دیں۔

7 .
اب اس بریڈ پر چائنیز فلنگ رکھیں اور پیٹی کی شکل بنالیں۔

8 .
پھرپیٹی کو میدہ انڈہ اور بریڈ کرمز میں کوٹ کر کے سائیڈ پر رکھ دیں۔

9 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے پیٹیز کو گولڈن اور کرسپی ہونے تک فرائی کر لیں۔

10 .
مزیدار چائنیز بریڈ بالز تیار ہیں تیار کی ہوئی اورنج سوس کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
03 Feb 2022 08:04 PM
I am very glad to find your website. Thank you Read More