Recipes

More

Chinese Chicken with Garlic Sauce Recipe

Chinese Chicken with Garlic Sauce Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Chinese Chicken with Garlic is an ultimate delicious hearty meal that you can not resist. Try this Sizzling Chinese Chicken with Garlic Sauce over rice and treat your tastebuds. Make this quick recipe with K&N's Tender Pops and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Garlic Sauce:
Ingredients for Chinese Chicken with Garlic Sauce:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add soy sauce, chili garlic ketchup, vinegar, brown sugar, sesame oil and mix well. your sauce is ready. Set aside.

2 .
In a pan, heat oil and add garlic, and fry until it starts to turn brown. Add the white part of the green onion and stir fry for 2 minutes.

3 .
Now add prepared garlic sauce and simmer for another 2 minutes. Now add water, K&N’s Stok, and cook until K&N’s Stok dissolves. Add corn flour slurry and cook until the sauce starts to thicken.

4 .
Fry K&N’s Tender Pops as per instructions on the pack.

5 .
Add prepared K&N’s Tender Pops into the sauce and toss well. Add the green part of the spring onion and red chilies, cook for a minute and turn off the flame.

6 .
Garnish with sesame seeds. Heat a sizzler plate for a minute. Transfer the prepared Chinese Chicken with Garlic Sauce on it.

7 .
Your Chinese Chicken with Garlic Sauce is ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
گارلک سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں سویا سوس، چلی گارلک کیچپ، سرکہ، براؤن شوگر، تل کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔سوس تیار ہے۔

2 .
ٹینڈر پاپس وِد گارلک سوس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر براؤن ہونے تک بھون لیں۔اب اس میں ہرے پیاز کا سفید حصہ ڈال کرمزید دو منٹ بھون لیں۔

3 .
اب اس میں تیارگارلک سوس ڈال کر دو منٹ پکائیں۔ پھر اس میں پانی اورسٹاک کیوب ڈال کر اچھی طرح حل ہونے تک پکائیں۔ اب اس میں سلری ڈال کر گاڑھی ہونے تک پکائیں۔

4 .
پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق ٹینڈر پاپس فرائی کرلیں۔

5 .
اب سوس میں ٹینڈر پاپس ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔پھر اس میں ہرا پیاز اور لال مرچ ڈال کر ایک منٹ پکائیں اورچولہا بند کر دیں۔

6 .
پھر اس پر تل سے گارنش کریں۔ سیزلر پلیٹ کو ایک منٹ کے لیے گرم کرکے اس میں تیار چائنیز چکن وِد گارلک سوس ڈال دیں۔

7 .
مزیدار چائنیز چکن وِد گارلک سوس تیار ہے۔

Recipe Tips