Easy Dahi Ke Kabab Recipe

Research Content

Dahi Ke Kabab, an amazing vegetarian recipe to try out on special occassions. Give Dahi ke Kabab recipe a try and make your Sunday a funday.

Ingredients:
1 cup Yogurt
2/3 cup Cottage cheese
3 tbsp Cheddar cheese
1/4 cup Onion (chopped)
3 tbsp Gram flour
2 tbsp Green coriander
2 tbsp Green chilies
1/2 tsp Garam masala powder
1/2 tsp Cumin powder
1/2 tsp Sugar
1 pinch Cardamom powder
Salt to taste
Bread crumbs for coating

Directions:
Add one kg yogurt in a muslin cloth, close it tightly and hung it overnight or for 6 to 8 hours to remove all the access water from it.
Take a bowl add curd, cottage cheese, cheese, onion, gram flour, green coriander, chilies, garam masala powder, cumin powder, sugar, cardamom powder and salt.
Mix all the ingredients properly and make kababs.
Coat them with bread crumbs and deep fry on high heat until light brown.
Note:
Do not shallow fry the kababs as they are so delicate and will break while turning.

اجزاء:
دہی 1کپ
کاٹیج چیز 2تہائی کپ
چیڈر چیز 3کھانے کے چمچ
پیاز 1چوتھائی کپ
بیسن 3کھانے کے چمچ
سبز دھنیا 2کھانے کے چمچ
سبز مرچیں 2کھانے کے چمچ
گرم مصالحہ پاؤڈڑ آدھا چائے کا چمچ
ذیرہ پاؤڈر آدھا چائے کا چمچ
چینی آدھا چائے کا چمچ
الائچی پاؤڈر 1چٹکی
نمک حسبِ ذائقہ
بریڈ کرمز کوٹنگ کے لئے

LEAVE A REVIEW