Recipes

More

Fettuccine Pasta with Chapli Kabab Recipe

Fettuccine Pasta with Chapli Kabab Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    2

Research Content

Fettuccine Pasta with Chapli Kabab Recipe a creamy and delicious Pasta recipe. Try out this amazing Fettuccine Pasta recipe and share your experience with us.


 Ingredients

Ingredients:
Ingredients for mushroom sauce:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Bring a large pot of lightly salted water to boil. Add fettuccine and cook for 8 to 10 minutes or until done. Rinse fettucine in cold water and set aside.

2 .
In a pan, melt butter into cream over low heat. Add salt and pepper. Stir in cheese over medium heat until melted; this will thicken the sauce.

3 .
Add pasta to sauce. Use enough of the pasta so that all of the sauce is used and the pasta is thoroughly coated.

4 .
In a pan heat butter and olive oil together. Add the mushrooms to the pan with the thyme and season with salt and pepper. Allow the mushrooms to fry until golden brown then add the garlic and fry until fragrant.

5 .
Pour in the cream and milk and allow to simmer for 5-10 minutes until the sauce has thickened and cooked through. Season with lemon.

6 .
Prepare K&N’s Chapli kabab as per the instructions on the pack.

7 .
In a serving platter, dish out fettucine pasta and place K&N’s Chapli kababs on top. Now pour mushroom sauce and garnish it with coriander leaves.

8 .
Your dish is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں پانی اور نمک ڈال کر اچھی طرح ابال لیں۔اب اس میں فیتوچینی ڈال کر آٹھ سے دس منٹ کے لئے پکائیں اور ٹھنڈے پانی میں چھان کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
پھر ایک پین میں ہلکی آنچ پر کریم ڈالیں اور مکھن ڈال کر پگھلنے دیں اور نمک کالی مرچ ڈالیں۔اب چیز کو درمیانی آنچ پر مکس کریں جب تک پگھل جائے اس سے گاڑھی ساس بن جائے گی۔

3 .
پھر اس ساس میں پاستہ ڈالیں اور پاستہ اتنا ڈالیں کہ ساس کور ہوجائے۔

4 .
ایک پین میں مکھن اور زیتون کا تیل گرم کریں۔اب ایک پین میں مشروم ڈال کر اس میں تھائم،نمک اور کالی مرچ مکس کر لیں۔پھر مشرومز کے گولڈن براؤن ہونے پر اس میں لہسن ڈالیں اور خوشبو آنے تک فرائی کر لیں۔

5 .
پھر اس پر کریم اور دودھ ڈال کر پانچ سے دس منٹ کے لئے دم پر رکھ دیں جب تک ساس گاڑھی ہوجائے اور لیموں چھڑک دیں۔

6 .
پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطابق سیخ کباب تیار کر لیں۔

7 .
اب ایک سرونگ پلیٹ میں فیتو چینی پاستہ اور سیخ کباب رکھیں۔پھر اس پر مشروم سا س ڈالیں اور دھنیے کے ساتھ گارنش کریں۔

8 .
مزیدار فیتو چینی پاستا وِد چپلی کباب تیار ہے۔

Recipe Tips