Recipes

More

Kung Pao Noodles Recipe

Kung Pao Noodles Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Kung Pao Noodles is a treat for all the Noodle lovers out there. This scrumptious meal takes less time to cook and gives immense pleasure. Try out these Kung Pao Noodles and let us know how they turned out.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Preparation:
Ingredients for Kung Pao Sauce:
Ingredients for Kung Pao Noodles:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add chicken, soy sauce, egg white, vinegar, corn flour, black pepper and mix well. marinate for 15-20 minutes.

2 .
In a pan heat oil and add marinated chicken and cook until chicken is half done. Set aside.

3 .
In a bowl add water, corn flour, vinegar, dark soy sauce, soy sauce, sugar and mix well. set aside.

4 .
In a pot heat water, add oil, salt and bring it to boil. Now add Guard Spaghetti and boil until 80% done. Strain and set aside.

5 .
In a pan heat oil and add ginger and garlic. Saute for a minute. Now add capsicum, green onion and saute for 2 minutes.

6 .
Add chicken, red chilies and cook for 2 minutes. Add chicken stock and bring it to boil.

7 .
Add prepared sauce and cook until it thickens. Add roasted peanuts and cook for 2-3 minutes.

8 .
Add boiled spaghetti and toss it well. Add green onion and mix again.

9 .
Lastly, garnish with roasted peanuts, green onion again and your Kung Pao Chicken is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن، سویا سوس، انڈہ کی سفیدی، سرکہ، کارن فلار اور کالی مرچیں ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے پندرہ سے بیس منٹ کے لئے میرینیٹ کریں۔

2 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں میرینیٹ کیا ہوا چکن ڈالیں اور چکن آدھا پکنے تک پکائیں۔

3 .
کنگ پاؤ سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں پانی، کارن فلار، سرکہ،ڈارک سویا سوس، سویا سوس اور چینی ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔

4 .
کنگ پاؤ نوڈلز بنانے کے لئے ایک برتن میں پانی گرم کرکے اس میں کھانے کا تیل اور نمک ڈال کر ابال لیں۔ اب اس میں اسپگیٹی ڈال کر اسی فیصد پکنے تک ابال لیں اورچھان کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

5 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں ادرک، لہسن ڈا ل کر ایک منٹ کے لیے پکائیں۔پھر اس میں شملہ مرچ اورسبز پیاز ڈال کردو منٹ تک پکائیں۔

6 .
پھر اس میں چکن اور سرخ مرچیں ڈال کر دو منٹ پکاکر چکن یخنی ڈال کر ابلنے دیں۔

7 .
اب اس میں تیار کی ہوئی سوس ڈال کر گاڑھی ہونے تک پکائیں اور اس میں روسٹ کی ہوئی مونگ پھلی ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

8 .
پھر اس میں ابلی ہوئی سپیگٹی ڈال کر کچھ دیر پکائیں اور سبز پیاز ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

9 .
مزیدار کنگ پاؤ نوڈلز تیار ہیں، روسٹ کی ہوئی مونگ پھلی اور سبز پیاز سے گارنش کرکے سرو کریں۔

Recipe Tips