Recipes

More

Layered Pan Pasta Recipe

Layered Pan Pasta Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Presenting you Layered Pan Pasta, one pot and no mess recipe for all the pasta lovers. The saucy and cheesy layers topped with K&N's Chicken Tempura is the ultimate treat. Try out this Layered Pan Pasta today and share your feedback in comments.

 Ingredients

Ingredients for White sauce:
Ingredients for Red Sauce Preparation:
Ingredients for Sauteed Veggies:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil and butter. Add all-purpose flour and over low flame until fragrant.

2 .
Now add milk and cook until starts to thicken. Add black pepper, salt, and cook until thick in consistency. Your white sauce is ready. Set aside.

3 .
In a pan heat oil and add garlic. Cook for a minute. Add onion and cook until translucent. Add tomato puree and cook for 2-3 minutes. Add ketchup and cook for 2-3 minutes.

4 .
Add oregano, chili flakes, salt and cook until desired consistency has reached. Your red sauce is ready. Set aside.

5 .
In a pan heat oil and add garlic. Cook for a minute. Add green capsicum, red capsicum, carrot, sweet corn, broccoli and saute for 2-3 minutes.

6 .
Add soy sauce, hot sauce, salt, dried thyme, black pepper and mix well for 1-2 minutes. your sautéed veggies are ready.

7 .
In a pan add oil, and add layer of 2 cups of boiled pasta, white sauce, sautéed veggies, red sauce, cheese. Again layer with remaining boiled pasta, white sauce, sautéed veggies, red sauce, white sauce, cheese. Now cover and cook for 6-7 minutes over low medium flame or until cheese melts.

8 .
Fry K&N’s Chicken Tempura as per instructions on the pack. Set aside.

9 .
Take off lid, add prepared K&N’s Chicken Tempura, black olives and basil leaves. Cover and cook for another 2 minutes.

10 .
Your Layered Pan pasta with Chicken Tempura is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
وائٹ سوس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل اور مکھن گرم کرکے اس میں میدہ ڈال کر خوشبودار ہونے تک پکائیں۔

2 .
اب اس میں دودھ ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں۔پھر اس میں کالی مرچ اورنمک ڈال کر گاڑھا ہونے تک پکائیں۔وائٹ سوس تیار ہے۔

3 .
ریڈ سوس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال ایک منٹ تک پکائیں۔اب اس میں پیازکچھ دیر پکائیں۔پھر اس میں ٹماٹر پیوری ڈال کر دو سے تین منٹ تک پکائیں۔اب اس میں کیچپ ڈال کر مزید دو سے تین منٹ تک پکائیں۔

4 .
پھر اس میں اوریگانو، کٹی سرخ مرچیں اورنمکڈال کر کچھ دیر پکا لیں۔ریڈ سوس تیار ہے۔

5 .
ساتے کی ہوئی سبزیاں بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال ایک منٹ تک پکائیں۔ اب اس میں سبز شملہ مرچ، سرخ شملہ مرچ، گاجر، سویٹ کارن اوربروکولی ڈال کر دو سے تین منٹ تک بھون لیں۔

6 .
اب اس میں سویا سوس، ہاٹ سوس، نمک، خشک تھائم اور کالی مرچ ڈال کر ایک سے دو منٹ تک اچھی طرح مکس کریں۔ساتے سبزیاں تیار ہیں۔

7 .
اسمبلنگکے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل، دو کپ ابلا ہوا پاستا، وائٹ سوس، ابلی ہوئی سبزیاں، ریڈ سوس اور چیز کی تہہ لگا کر ڈھکن سے ڈھک کر ہلکی آنچ پر سات سے آٹھ منٹ یا چیز پگھلنے تک پکائیں۔

8 .
پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق چکن ٹیمپورہ تیار کر لیں۔

9 .
اب ڈھکن اتار کر اس میں چکن ٹیمپورہ، کالا زیتون اوربیزل کے پتے ڈال کر ڈھکن سے ڈھک کرمزید دو منٹ پکائیں۔

10 .
لیئرڈ پین پاستا تیار ہے۔

Recipe Tips