Recipes

More

Mac and Cheese with Sausage Recipe

Mac and Cheese with Sausage Recipe

Research Content

Perfect, instant and delicious Mac and Cheese Recipe. Results guaranteed! Give this ultimate Mac and Cheese Recipe a try and do share your experience with us.

Ingredients
4 Links K&N’s Frankfurt
er Sausage
as per taste salt 1/2 tsp black pepper (crushed)
1/2 tsp white pepper
2 cups macaroni (Boiled)
2 tbsp butter
2 tbsp plain flour
2 cups (500ml) milk
1/4 cup Cheddar cheese
1/4 cup Mozzarella cheese
1/4 cup Parmesan cheese
1/2 cup cream cheese
Chopped parsley, to serve

Method 1. Cook the macaroni in a large pan of boiling water according to packet instructions. 2. Meanwhile, melt the butter in a medium saucepan and add the flour. Cook, stirring, for 1 minute over medium-low heat. 3. Gradually add the milk, stirring until smooth. Stir gently until the mixture comes just to the boil, then reduce heat and simmer for 2 minutes. Now add white pepper, black pepper, salt and stir well. 4. Turn heat to very low, add the cream cheese, cheddar cheese, mozzarella cheese, parmesan cheese and stir until melted and smooth. 5. Add the cooked Macaroni and mix well in the mixture. 6. Prepare the K&N’s Frankfurter Sausage as per the instruction on the pack and slice. 7. Put the prepared Frankfurter Sausage (Sliced) in the mixture and stir well for 1-2 minutes. 8. Dish out and garnish with parsley. Your instant & perfect mac & cheese ready to eat hot.

اجزاء K&Ns Frankfurter Sausage 4 لنکس نمک حسبِ ذائقہ کالی مرچ (کُٹی ہوئی) آدھا چائے کا چمچ سفید مرچ آدھا چائے کا چمچ مکرونی (ااُبلی ہوئی) 2 کپ مکھن 2کھا نے کے چمچ میدہ 2کھانے کے چمچ دودھ 2ملی لیٹر چیڈر چیز ایک چوتھائی کپ مزریلہ چیز ایک چوتھائی کپ پارمیزان چیز ایک چوتھائی کپ کریم چیز آدھا کپ پارسلے(چوپ) گارنش

ترکیب:
مکرونی کو پیکٹ پر دی گئی ہدایات کے مطا بق اُبال لیں۔
فرینک سوسیج کو پیکٹ سے نکال کر سلائس کٹ کر لیں۔
اب اس پین میں مکھن کو گرم کر لیں اب اس میں میدہ ڈال کر ایک منٹ تک پکا لیں درمیانی آنچ پر۔
اب اس میں دودودھ ڈالتے جائیں اور چمچہ ہلاتے رہیں۔
جیسے اُبلے لگے توآنچ کو کم کر لیں اور دو منٹ تک پکا لیں۔
اب اس میں نمک، کالی مرچ، سفید مرچ ڈال کر اچھی طرح ملا لیں۔
اب آنچ کم کر دیں اور اس میں کریم چیز، چیڈر چیز، مزریلہ چیز، پارمیزان چیز ڈال کر اچھی طرح ملا لیں۔
اب اس میں اُبلی ہوئی مکرونی ڈال دیں
اب اس کو ایک سے دو منٹ تک پکا لیں۔
پارسلے کو گارنش کر لیں۔

Recipe Tips

Avarage Rating: (5)
Total Reviews:1
03 Feb 2022 08:04 PM
I am very glad to find your website. Thank you Read More