Recipes

More

Mini Sausage Stuffed Bread Boats Recipe

Mini Sausage Stuffed Bread Boats Recipe

  • PREP TIME
    45
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    6

Mini Sausage Stuffed Bread Boats is one fancy and quick meal you need to try right away to satisfy your taste buds. This appetizing meal is enough to treat your hunger pangs. Make these Mini Sausage Bread Boats with K&N's Mini Franks Sausage and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Dough:
Ingredients for Sour Cream:
Ingredients for Mini Sausage Stuffed Bread Boats:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl, add all-purpose flour, yeast, salt, sugar, water, and knead a smooth dough.

2 .
Grease the bowl with oil and cover the bowl with cling wrap and let it rest until it becomes double in size. Set aside.

3 .
In a bowl, add heavy cream and vinegar. Stir it properly and rest it in refrigerator for 10-15 mins.

4 .
In a bowl, add sour cream, salt, black pepper, spring onions, lemon juice, garlic powder, and onion powder. Mix it properly and rest it in refrigeration until needed.

5 .
Thaw K&N’s Mini Franks Sausage as per instructions on the pack.

6 .
Take the prepared dough and divide into 8 small equal parts. Take one part and make a dough.

7 .
Make an impression with the back of a knife lengthwise and fill it with cheddar cheese and place K&N’s Mini Franks Sausage on top of it. Repeat the process.

8 .
Place K&N’s Mini Sausage Stuffed Bread Boats in a greased baking tray. Egg wash K&N’s Mini Sausage Stuffed Bread Boats and bake in a preheated oven at 180°C for 10-12 minutes or until it becomes slightly golden brown from top.

9 .
Remove from the oven and pipe prepared sour cream topping and sprinkle spring onions on top. Your Mini Sausage Stuffed Bread Boats is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ڈو بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ، خمیر، نمک، چینی اور پانی ڈال کرنرم ڈو گوندھ لیں۔

2 .
باؤل کو کھانے کے تیل سے گریس کرکے کلنگ ریپ سے ڈھک کر سائز میں ڈبل ہونے تک رکھ دیں۔

3 .
سار کریم بنانے کے لئے ایک باؤل میں ہیوی کریم اور سرکہ ڈال کر اچھی طرح ہلائیں اوردس سے پندرہ منٹ کے لیے فریج میں رکھ دیں۔

4 .
سار کریم ٹاپنگ بنانے کے لئے ایک باؤل میں سار کریم، نمک، کالی مرچ،ہرا پیاز، لیموں کا رس، لہسن پاؤڈر، اور پیاز پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور فریج میں رکھ دیں۔

5 .
اسمبلنگ کے لئے پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق مِنی فرینکس ساسیج نرم کر لیں۔

6 .
تیارڈو کو آٹھ برابر حصوں میں تقسیم کرکے ایک حصہ لے کر ڈو بنا لیں۔

7 .
چھری کی الٹی سائیڈ کو ڈو پر رکھ کر تھوڑی سی جگہ بنائیں اور اس میں چیڈر چیز بھر کر مِنی فرینکس ساسیج رکھیں اور اسی طرح ساری بوٹس بنا لیں۔

8 .
اب مِنی ساسیج سٹفڈ بریڈ بوٹس کو بیکنگ ٹرے میں رکھیں اور اس پر برش سے انڈہ لگا کر پہلے سے گرم اوون میں ایک سو اسی کے درجہ حرارت پر دس سے بارہ منٹ بیک کر لیں۔

9 .
اوون سے نکا ل کر اس پر تیار سا ر کریم ڈالیں اور سبز پیاز چھڑکیں۔مِنی ساسیج سٹفڈ بریڈ بوٹس تیار ہیں۔

Recipe Tips