Recipes

More

Mortadella Piadina Recipe

Mortadella Piadina Recipe

  • PREP TIME
    25
  • COOK TIME
    8
  • SERVING
    3

Mortadella Piadina made with K&N's Mortadella Slices is a cheesy treat to your taste buds. This appetizing breakfast recipe is a must try. Try out this Mortadella Piadina Recipe and share your feedback with us.

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add flour, baking powder, salt, water, olive oil and mix well. Knead a soft and smooth dough. Let it rest for 20-30 minutes.

2 .
In a bowl add Mayonnaise, hot sauce, lemon juice, chili garlic sauce, mustard paste, salt, black pepper. Red chili flakes, garlic, onion, honey and mix well. Your hot and sweet sauce is ready.

3 .
Take K&N’s Mortadella Slices and prepare as per instructions on the pack. Cut the slices into small chunks and set aside.

4 .
In a bowl add K&N’s Mortadella Slices, mayonnaise, cheddar cheese, mozzarella cheese, tomatoes, onion, baby spinach, salt, black pepper and mix well.

5 .
Take the prepared dough and divide it into 8 parts. Make a flat circle of each dough.

6 .
Now cook them on pre-heated pan. Brush oil as needed and cook until light golden in color from each side.

7 .
Place the prepared filling on half of the flatbread and fold other half over it. let it cook for 2 minutes or until cheese melts.

8 .
Cut it into pieces and serve with hot and sweet sauce.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں میدہ، بیکنگ پاؤڈر، نمک،زیتون کا تیل، پانی اور کھانے کا تیل ڈا ل کر اچھی طرح مکس کر لیں اور نرم ڈو گوندھ کر بیس سے تیس منٹ سائیڈ پر رکھ دیں۔

2 .
ہاٹ اینڈ سویٹ سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں مایونیز، ہاٹ سوس، لیموں کا رس، چِلی گارلِک سوس، مسٹرڈ پیسٹ، نمک، کالی مرچ، کٹی لال مرچیں، لہسن، پیاز اور شہد ڈال کراچھی طرح مکس کر لیں، سوس تیار ہے۔

3 .
فلنگ بنانے کے لئے پیکٹ پر دی گئی ہدایات مطابق مورٹا ڈیلا سلائس تیار کر لیں اور کاٹ لیں۔

4 .
اب ایک باؤل میں مورٹا ڈیلا سلائسز، مایونیز، چیڈر چیز، موزریلا چیز، ٹماٹر، پیاز، پالک، نمک اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

5 .
اسمبلنگ کے لئے تیار کی ہوئی ڈو لے کر اس کو آٹھ برابر حصوں میں کاٹ لیں اور پیڑے بنا کر بیل لیں۔

6 .
اب بیلی ہوئی ڈو کو پہلے سے گرم اوون پر ہر سائیڈ سے لائٹ گولڈن ہونے تک پکا لیں۔

7 .
پھر اس روٹی کی آدھی سائیڈ پر تیار کی ہوئی فلنگ رکھیں اور فولڈ کر کے دو منٹ یا چیز پگھلنے تک پکائیں۔

8 .
کاٹ کر ہاٹ اینڈ سویٹ سوس کے ساتھ سرو کر یں۔

Recipe Tips