Recipes

More

No Bake Donuts Recipe

No Bake Donuts Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Make the sweet Chocolate and Custard Filled Donuts at home and surprise your family. These sweet treats are a perfect way to celebrate your weekend. These soft and fluffy donuts are a must try. Let us know how they turned out.

 Ingredients

Ingredients for Donuts:
Ingredients for Chocolate Filling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add flour, salt, sugar, butter, yeast, egg, oil, milk and knead a medium soft dough. Keep the dough in warm place until doubles in size.

2 .
Now take the dough, roll it out and cut it into square shapes. Let it rest again for 15-20 mins or until it proofs.

3 .
Now fry these donuts until light golden from each side. Your Donuts are ready. Set aside.

4 .
To prepare yolk mixture, in a bowl add egg yolk, sugar, corn flour, 1 cup of milk and mix well.

5 .
In a pan heat butter and add remaining milk, yolk mixture, vanilla essence and cook over low flame until thick in consistency. Your Custard Filling is ready.

6 .
In a pan heat butter and add milk, cooking chocolate, sugar. Cook until chocolate melts.

7 .
Now add Nutella and cook until desired consistency has reached. Take off flame and let it cool at room temperature.

8 .
Now add the custard and chocolate filling in separate piping bags. Make holes in the prepared donuts and fill them with chocolate and custard filling.

9 .
Your No bake stuffed donuts are ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ڈونٹس بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ، نمک، چینی، مکھن، خمیر، انڈا، تیل اوردودھ ڈال کر نرم ڈو گوندھ لیں۔ اب ڈو کو گرم جگہ پر سائز میں دو گنا ہونے تک رکھ دیں۔

2 .
اب ڈو لے کر اسے بیل لیں اور چکور کی شکل میں کاٹ کر پندرہ سے بیس منٹ سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
پھر ڈونٹس کو ہر سائیڈ سے لائٹ گولڈن ہونے تک فرائی کر لیں۔

4 .
کسٹرڈ فلنگ بنانے کے لئے ایک باؤل میں انڈے کی زردی، چینی اور ایک کپ دودھ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

5 .
اب ایک پین میں مکھن کو گرم کریں اور باقی دودھ، زردی کا مکسچر اور ونیلا ایسنس ڈال کر ہلکی آنچ پر گاڑھا ہونے تک پکائیں۔ کسٹرڈ فلنگ تیار ہے۔

6 .
چاکلیٹ فلنگ بنانے کے لئے ایک پین میں مکھن گرم کرکے اس میں دودھ، کوکنگ چاکلیٹ اور چینیڈال کر چاکلیٹ پگھلنے تک پکائیں۔

7 .
اب اس میں نوٹیلا ڈال کر اپنی مرضی کے مطابق پکالیں اور چولہابند کرکے ٹھنڈا ہونے دیں۔

8 .
اسمبلنگ کے لئے الگ الگ پائپنگ بیگ میں کسٹرڈ اور چاکلیٹ فلنگ ڈالیں۔اب تیار ڈونٹس میں سوراخ بنائیں اور چوکلیٹ، کسٹرڈ فلنگ سے بھر دیں۔

9 .
مزیدار نو بیک سٹفڈ ڈونٹس تیار ہیں۔

Recipe Tips