Recipes

More

Potatoes with Keema Stuffing Snack for Ramzan Iftar

Potatoes with Keema Stuffing Snack for Ramzan Iftar

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    40
  • SERVING
    4

Spice up your Ramzan Iftar with these mouth-watering Keema Stuffed Potatoes. Enjoy a delicious blend of classic potatoes and flavorful keema stuffing, perfect for satisfying those post-fast cravings!

 Ingredients

Ingredients:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil and add garlic. Cook for a few seconds. Add onion and cook for 1-2 mins. Add beef mince and cook until mince changes color.

2 .
Add tomato paste and cook for 1-2 mins. Now add red chili powder, black pepper powder, salt, chili sauce, soy sauce and cook for 2-3 mins. And green chilies and cook for 10 mins or until mince is fully done. Set aside.

3 .
In a bowl add boiled and mashed potatoes, corn flour and mix them well.

4 .
Transfer the mixture to a preheated pan and cook for a few seconds over low flame to dry out the moisture. Now add cheddar cheese and mix until cheese melts.

5 .
Now take a hand full of potato mixture and flatten it on the hands. Put the prepared keema mixture on it and wrap the potato mixture around it making the oval shape.

6 .
Now dip the prepared rolls in eggs and then coat in bread crumbs.

7 .
Deep fry them until golden brown and crispy.

8 .
Your Keema Stuffed Potato Rolls are ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر چند سیکنڈ تک پکائیں۔اب اس میں پیاز ڈال کر ایک سے دو منٹ تک پکائیں۔پھر اس میں بیف قیمہ ڈال کر قیمے یکا رنگ تبدیل ہونے تک پکائیں۔

2 .
اب اس میں ٹماٹر کا پیسٹ ڈال کر ایک سے دو منٹ تک پکائیں۔ پھر اس میں لال مرچ پاؤڈر، کالی مرچ پاؤڈر، نمک، چلی سوس اور سویا سوس ڈال کردو سے تین منٹ تک پکائیں۔پھر اس میں ہری مرچیں ڈال کر دس منٹ تک یا قیمہ اچھی طرح پک جانے تک پکائیں۔

3 .
اب ایک باؤ ل میں ابلے ہوئے اور میشڈ آلو اور کارن فلار ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

4 .
پھر اس مکسچر کو پہلے سے گرم پین میں ڈال کر ہلکی آنچ پر چند سیکنڈ تک پکائیں۔ اب اس میں چیڈرچیز ڈال کر مکس کریں جب تک چیز پگھل جائے۔

5 .
اب آلو مکسچر ہاتھوں میں لے کر اسے ہاتھوں پر چپٹا کریں۔ پھر اس پر تیارقیمہ مکسچر ڈال کر آلو کے مکسچر کو بیضوی شکل میں لپیٹ دیں۔

6 .
پھر تیار رولز کو انڈوں میں ڈبو کر بریڈ کرمز میں کوٹ کریں۔

7 .
اب انہیں گولڈن براؤن اور کرسپی ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

8 .
پٹاٹوز وِد قیمہ سٹفنگ سنیک تیار ہیں۔

Recipe Tips