Recipes

More

Quick Singaporean Style Rice Platter Recipe

Quick Singaporean Style Rice Platter Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    50
  • SERVING
    4

Singaporean Style Rice Platter is perfect blend of spices which makes it an ultimate treat. Make this recipe quicker and even more delicious with K&N's Fiery Fingers and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Noodles:
Ingredients for Chicken Preparation:
Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Now, in another pan, heat oil. Sauté garlic for a minute. Add carrot, capsicum, cabbage, and sauté for another 2 minutes over high flame.

2 .
Add soy sauce, hot sauce and mix well. now add spaghetti, salt, and black pepper. Toss well. Garnish with green onion. Take off the flame and keep it aside.

3 .
Add mayonnaise, ketchup, salt, black pepper, mustard paste, and vinegar in a bowl. Whisk well until well combined and keep aside.

4 .
Fry K&N’s Fiery Fingers as per instructions on the pack.

5 .
In a pan heat oil, and add garlic and cook for a minute. Add ketchup and cook for 2-3 minutes. Add soy sauce, hot sauce, chili garlic sauce and cook for 1-2 minutes.

6 .
Add vinegar, salt, black pepper, and red chili powder. Mix it well. Add prepared K&N’s Fiery Fingers in the sauce and toss it to coat well. Take off the flame and keep it aside.

7 .
Spread a layer of boiled rice on a platter. Drizzle prepared sauce over the rice, Top with noodles, and prepared K&N’s Fiery Fingers. Drizzle sauce, sprinkle with green onion, and serve. Your Singaporean Rice is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
نوڈلزبنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کرایک منٹ کے لیے بھون لیں۔اب اس میں گاجر، شملہ مرچ اور بند گوبھی ڈال کر مزیددو منٹ تک تیز آنچ پر بھون لیں۔

2 .
پھر اس میں سویا سوس اورہاٹ سوس ڈال کر چھی طرح مکس کریں۔ اب اسپگیٹی، نمک اور کالی مرچ ڈال کر کچھ دیر پکا لیں۔ ہرے پیاز سے گارنش کرکے چولہا بند کردیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں مایونیز، کیچپ، نمک، کالی مرچ،مسٹرڈ پیسٹ، اور سرکہ ڈال کر اچھی طر ح مکس کریں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

4 .
چکن بنا نے کے لئے پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق فائیری فنگرز تیار کر لیں۔

5 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔پھر ا س میں کیچپ ڈال کر دو سے تین منٹ تک پکائیں۔ اب اس میں سویا سوس، ہاٹ سوس اورچلی گارلک سوس ڈال کر ایک سے دو منٹ تک پکائیں۔

6 .
پھر اس میں سرکہ، نمک، کالی مرچ، اور لال مرچ پاؤڈر اچھی طرح مکس کریں۔اب اس میں تیار فائیری فنگرز ڈال کر سوس میں اچھی طرح کوٹ کر لیں اور چولہا بند کر دیں۔

7 .
اسمبلنگ کے لئےایک پلیٹر میں ابلے ہوئے چاول کی تہہ لگا کر اس پر تیار کی ہوئی سوس، نوڈلز اور تیار کئے ہوئے فائیری فنگرز ڈالیں۔اب اس پر سوس ڈال کر سبز پیاز سے گارنش کرکے سرو کریں۔

Recipe Tips