Recipes

More

Restaurant Style Chicken Fried Rice Recipe

Restaurant Style Chicken Fried Rice Recipe

  • PREP TIME
    25
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    4

Crave restaurant-quality Chinese takeout at home? This Fried Rice Recipe is easy to follow and delivers the savory, smoky flavors you love. A Restaurant Style Chicken Fried Rice recipe to treasure. 

 Ingredients

Ingredients for Scrambled Eggs
Ingredients for Chicken Fried Rice

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil and add beaten eggs. Scramble until fully done. Set aside.

2 .
In a wok heat oil and add chicken. Cook until chicken changes color.

3 .
Add capsicum, carrot, cabbage and cook for 2-3 mins. Now add soy sayce, chili sauce, garlic powder, black pepper powder, salt, white pepper powder and cook for 3-4 mins.

4 .
Add boiled rice and toss it well. Add green onion, scrambled eggs and give them a good mix.

5 .
Dish them out and garnish with green onion. Your Restaurant Style Chicken Fried Rice are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
سکریمبلڈایگ بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کاتیل گرم کرکے اس میں پھینٹے ہوئے انڈے ڈالیں۔سکریمبلڈ ہونے تک پکائیں۔

2 .
چکن فرائیڈ رائس بنانے کے لیی ایک کڑاہی میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن ڈالیں اور اس کا رنگ بدلنے تک پکائیں

3 .
پھر اس میں شملہ مرچ، گاجراوربند گوبھی ڈال کردو سے تینمنٹ تک پکائیں پھر اس میں سویا سوس، چلی سوس، لہسن پاؤڈر، کالی مرچ پاؤڈر، نمک اورسفید مرچ پاؤڈر ڈال کرتین سے چار منٹ تک پکائیں۔

4 .
اب اس میں ابلے ہوئے چاول ڈال کر اچھی طرح ٹاس کریں پھراس میں ہری پیاز، اور سکریمبلڈایگ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

5 .
ریسٹورنٹ اسٹائل چکن فرائیڈ رائس تیار ہیں۔اسے ہری پیاز سے گارنش کریں

Recipe Tips