Recipes

More

Singaporean Rice with Garlic Bread Recipe (Ramzan Recipes)

Singaporean Rice with Garlic Bread Recipe (Ramzan Recipes)

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    50
  • SERVING
    4

The delicious blend of flavours in Singaporean Rice served with Garlic Bread will enhance the magic of eating together. Experience the real magic of this weekend meal with Coca-Cola and make your family time special. 

 Ingredients

Ingredients for Chicken:
Ingredients for Noodles:
Ingredients for Sauce:
Ingredients for Garlic Bread:
Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil, add chicken and ginger garlic paste. Cook until the chicken changes its color.

2 .
Add soy sauce, vinegar, chili sauce, salt, black pepper, and red chili powder. Cook for 2-3 minutes on medium high heat.

3 .
Add ketchup, chili garlic sauce and cook for 2-3 minutes. Take off the flame and keep aside.

4 .
Now, in another pan, heat oil. Sauté green onion and garlic for a minute. Add carrot, capsicum, and cabbage and sauté for another 2 minutes over high flame.

5 .
Add soy sauce, salt, black pepper. Toss well. Add boiled spaghetti and toss gently. Garnish with green onion. Take off the flame and keep aside.

6 .
In a bowl add mayonnaise, ketchup, hot sauce, salt, black pepper, mustard paste, and lemon juice. Whisk well until well combined and keep aside.

7 .
In a bowl, add butter, garlic, parsley, and black pepper. Mix well until well combined. Keep aside.

8 .
Cut fresh baguette into thick diagonal slices. Spread the butter spread on each side of the slice. Bake in a preheated oven at 180 C for 8-10 minutes. Your garlic bread is ready.

9 .
Spread a layer of boiled rice on a platter. Drizzle prepared sauce over the rice, Top with noodles and chicken. Drizzle sauce, sprinkle with green onion and serve.

10 .
Your Singaporean Rice is ready. Serve it with Garlic Bread and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں چکن اور ادرک لہسن کا پیسٹ ڈال کر چکن کا رنگ تبدیل ہونے تک پکائیں۔

2 .
اب اس میں سویا ساس، سرکہ، چلی سوس، نمک، کالی مرچ، اور لال مرچ پاؤڈر ڈال کر درمیانی آنچ پر دو سے تین منٹ پکائیں۔

3 .
پھر اس میں کیچپ، چلی گارلک ساس ڈال کر مزید دو سے تین منٹ پکا کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

4 .
نوڈلزبنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں ہراپیاز اور لہسن ڈال کر ایک منٹبھون لیں۔اب اس میں گاجر، شملہ مرچ اور بند گوبھی ڈال کر مزید دومنٹ تک تیز آنچ پر بھونیں۔

5 .
اب اس میں سویا سوس، نمک اور کالی مرچ ڈال کرایک منٹ پکائیں۔ پھر اس میں ابلی ہوئی سپگیٹی ڈال کر اچھی طرح پکائیں اورہرے پیاز سے گارنش کرکے چولہا بند کردیں۔

6 .
سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں مایونیز، کیچپ، ہاٹ سوس، نمک، کالی مرچ، مسٹرڈ پیسٹ، اور لیموں کا رس ڈال کر اچھی طرح ہلائیں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

7 .
گارلک بریڈ بنانے کے لئے ایک باؤل میں مکھن، لہسن، پارسلے، اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح سے مکس کریں اور سائیڈ پر رکھ دیں۔

8 .
اب تازہ بیگیٹ بریڈ کو ترچھی شکل میں کاٹ کر ان پر مکھن پھیلائیں اور پہلے سے گرم اوون میں ایک سواسی کے درجہ حرارت پر آٹھ سے دس منٹ بیک کریں۔ گارلک بریڈ تیار ہے۔

9 .
اسمبلنگ کے لئے ایک پلیٹر میں ابلے ہوئے چاول ڈال کر اس پر تیار کی ہوئی سوس ڈالیں۔اب اس پر نوڈلز اور چکن رکھ سوس ڈالیں اور سبز پیاز چھڑک دیں۔

10 .
سنگا پورین رائس وِد گارلک بریڈ تیار ہیں۔

Recipe Tips