Spaghetti Pie Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    35
  • SERVING
    4

Spaghetti pie with crispy chicken chunks and loaded with cheese is a satisfying treat for pasta lovers. This recipe is very simple that you can make it without any hustle. Give this spaghetti pie recipe a try and share your feedback with us.

Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

Step 01
4 In a bowl add chicken cubes, salt, black pepper, lemon juice and marinate it for 10 minutes.

Step 02
4 Coat your marinated chicken chunks firstly in flour, then in egg and lastly coat in bread crumbs.

Step 03
3 Heat oil in a pan and deep fry your chicken chunks until light golden brown. Set aside.

Step 04
5 In a pan simmer water; add salt, oil and spaghetti in it. Boil until spaghetti is 80% done. Strain and set aside.

Step 05
6 Then in boiled spaghetti add egg and parmesan and give it a good mix.

Step 06
4 Now in your baking dish add spaghetti and set it in base giving a tart like shape and Then bake it in a preheated oven at 200 degrees for 20 to 25 minutes. Remove from oven and set aside.

Step 07
8 In your baked spaghetti pie spread pizza sauce evenly then tops it with cheese, Place fried chicken chunks on top and sprinkle some more cheese on top.

Step 08
6 Bake in a preheated oven until cheese melts completely, Your spaghetti pie is ready, Cut in to slices and serve.


اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

Step 01
4 ایک باؤل چکن چنکس، نمک، کالی مرچ اور لیموں کا رس ڈال کر دس منٹ میرینیٹ کر لیں۔

Step 02
4 اب میرینیٹ کئے ہوئے چکن چنکس کو میدے، انڈے اور بریڈ کرمز میں کوٹ کر یں۔

Step 03
3 پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے چکن چنکس کو لائٹ گولڈن براؤن ہونے تک فرائی کر لیں۔

Step 04
5 ایک برتن میں پانی، نمک، کھانے کا تیل اور سپیگٹی ڈال کر اسی فیصد پکنے تک ابال لیں اور چھان کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

Step 05
6 اب اس ابلی ہوئی سپیگٹی میں انڈے اور پامیزن چیز ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

Step 06
4 پھر بیکنگ ڈِش میں سپیگٹی ٹارٹ کی شکل میں پھیلا دیں اور پہلے سے گرم اوون میں دو سو کے ٹمپریچر پر بیس سے پچیس منٹ بیک کر کے اوون سے نکال لیں۔

Step 07
8 اب بیک کی ہوئی سپیگٹی پر پیزا سوس پھیلاکر چیز چھڑکیں اورپھر اس پر فرائی کئے ہوئے چکن چنکس رکھیں اور دوبارہ پھر چیز چھڑکیں۔

Step 08
6 اب پہلے سے گرم اوون میں چیز پگھلنے تک بیک کر لیں ،سپیگٹی پائی تیار ہے، سلائسز میں کاٹ کر سرو کریں۔

LEAVE A REVIEW