Tandoori Chicken Pasta Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

Research Content

Tandoori chicken pasta a delightful recipe to enjoy in this rainy weather. Tasty pasta with classic desi flavor will give you immense pleasure with each bite. Give this tandoori chicken pasta recipe a try and share your feedback with us.


Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

Step 1
In a grinder add red chilies, cumin seeds, fennel seeds, cloves, black pepper, lemon grass, dry ginger, cinnamon, black cardamom, star anise and mango powder. Grind all these ingredients well until you get a fine powder. Tandoori masala is ready set aside.

Step 2
In a bowl add chicken strips, tandoori masala, salt, lemon juice, oil, mix well and marinate for 30 minutes.

Step 3
In another pan simmer water, add salt, oil, pasta ans boil until Guard pasta is 80% done.

Step 4
In a pan heat oil, add chopped onion and cook until translucent. Add garlic and sauté for a minute. Add marinated chicken strips and cook until chicken strips get fully cooked.

Step 5
Now add ketchup, pasta sauce, salt, red chili flakes, oregano, parsley and cook for 4 to 5 minutes. Lastly add boiled pasta, mix it well until pasta is completely coated in sauce.

Step 6
Your tasty tandoori chicken pasta is ready, Garnish with parsley, olives and serve.


اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

Step 1
ایک گرینڈر میں کٹی لا ل مرچیں، ذیرہ، سونف، لونگ، کالی مرچ لیمن گراس، خشک ادرک، دار چینی، کالی الائچی، بادیان اور آم پاؤڈر ڈال کر تمام اجزا اچھی طرح گرینڈ کر لیں، تندوری مصالحہ تیار ہے۔

Step 2
ایک باؤل میں چکن کے پیس، تندوری مصالحہ، نمک، لیموں کا رس اور کھانے کا تیل ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے تیس منٹ میرینیٹ کے لئے رکھ دیں۔

Step 3
اب ایک دوسرے پین میں پانی، نمک، کھانے کا تیل اور پاستا ڈال کر اسی فیصد پکنے تک پکائیں۔

Step 4
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں پیاز ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔اب اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ بھون لیں۔پھر اس میں میرینیٹ کیا ہوا چکن ڈال کر اچھی طرح پکنے تک پکائیں۔

Step 5
اب اس میں کیچپ، پاستا سوس، نمک، کٹی لال مرچیں،اوریگانو اور پارسلی ڈال کر چار سے پانچ منٹ پکائیں۔پھر آخر میں اس میں ابلا ہوا پاستا ڈال کر اچھی طرح مکس کریں جب تک پاستا سوس میں اچھی طرح کوٹ ہوجائے۔

Step 6
مزیدار تندوری چکن پاستا تیا ر ہے۔اب اس پاستا پر پارسلی اور کالےزیتون سے گارنش کرکے سرو کریں۔

LEAVE A REVIEW