Recipes

More

×

Chicken Fajita Rice Recipe

Chicken Fajita Rice Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Chicken Fajita Rice is one easy and scrumptious innovation to your meal if you want to eat something deliciously unique. Vegetable Fried Rice made with K&N's Fajita Toppingz 'n Fillingz makes it completely irresistible. Try out these Chicken Fajita Rice today, a remedy to your quick meal and let us know of your feedback.

 Ingredients

Ingredients for boiled rice:
Ingredients for Chicken Fajita Rice:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pot heat water and bring it to boil. Add salt and oil and bring it to boil.

2 .
Add soaked rice and cook until rice is 80% done. Strain and set aside.

3 .
In a pot heat oil and add garlic, cook for a minute. Add onion, green and red capsicum, sweet corn and cook for a minute. Now chili sauce, soy sauce and mix well.

4 .
In a wok add K&N’s stok and water and cook until stock dissolves. Transfer the sautéed veggies in the wok and mix well.

5 .
Thaw K&N’s Fajita Toppingz 'n Fillingz as per instructions on the pack.

6 .
Add K&N’s FajitaToppingz 'n Fillingz in the prepared vegetable mixture and give it a good mix.

7 .
Add boiled rice and mix well over high flame for a minute. Add salt and black pepper cook for 1-2 minutes. Sprinkle green onion and mix well.

8 .
Your Chicken Fajita Rice is ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ابلے ہوئے چاول بنانے کے لئے ایک برتن میں پانی گرم کرکے ابال لیں۔اب اس میں نمک اور کھانے کا تیل ڈال کر ابلنے دیں۔

2 .
اب اس میں بھگوئے ہوئے چاول ڈال کر اسی فیصد پکنے تک پکا لیں اور چھان کر سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
چکن فجیتا چاول بنانے کے لئے ایک برتن میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔ اب اس میں پیاز، ہری اور سرخ شملہ مرچ، سویٹ کارن ڈال کر ایک منٹ تک پکائیں۔ اب چلی سوس اور سویا سوس ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

4 .
اب ایک کڑاہی میں سٹاک کیوب اور پانی ڈال کر اچھی طرح مکس ہونے تک پکائیں۔پھر اس میں ساتے کی ہوئی سبزیاں ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

5 .
پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق فجیتا ٹوپنگ فلنگ کو نرم کر لیں۔

6 .
اب سبزیوں کے مکسچر میں فجیتا ٹوپنگ فلنگ ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

7 .
پھر اس میں ابلے ہوئے چاول ڈال کر ایک منٹ تک تیز آنچ پر اچھی طرح مکس کرلیں۔ اب اس میں نمک اور کالی مرچ ڈال کر ایک سے دو منٹ تک پکائیں۔ پھر اس میں ہراپیاز چھڑک کر اچھی طرح مکس کریں۔

8 .
چکن فجیتا رائس تیار ہیں۔

Recipe Tips