Recipes

More

×

Creamy Garlic Chicken Breast Recipe

Creamy Garlic Chicken Breast Recipe

  • PREP TIME
    5
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    4

Creamy Garlic Chicken Breast one fancy meal that you would want to try right away. Fill your appetite with this easy and scrumptious meal made with Nurpur. Give this Creamy Garlic Chicken Breast a try and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Flour Mixture:
Ingredients for Chicken Preparation:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
Mix flour and parmesan cheese in a bowl/plate. Your Flour Mixture is ready. Set aside.

2 .
Season chicken breast with salt, pepper, and garlic powder. Rest for 10-15 minutes.

3 .
Coat the seasoned chicken in flour mixture and keep aside.

4 .
Heat oil and melt butter in a pan and cook coated chicken breast for 3 minutes from each side until cooked through over medium to low flame. Keep aside.

5 .
In the same pan add more oil and butter. Sauté onion until soft and translucent.

6 .
Add garlic and saute for another 30 seconds. Add chicken stock and simmer for 2 minutes. Add cream and mix well.

7 .
Season with salt and pepper. Cook for 2-3 minutes over medium flame. Add cooked chicken and let simmer over low flame until sauce has thickened.

8 .
Garnish with parsley. Serve as it is or with pasta.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
فلار مکسچر بنانے کے لئے ایک باؤل میں میدہ اورپامیزن چیز ڈال کر مکس کریں۔ میدہ مکسچر تیار ہے۔

2 .
چکن بنانے کے لئے چکن بریسٹپر نمک، کالی مرچ اور لہسن پاؤڈر ڈال کر دس سے پندرہ منٹ سائیڈ پر رکھ دیں۔

3 .
اب اس چکن کو فلار مکسچر میں کوٹ کر کے سائیڈ پر رکھ دیں۔

4 .
پھر ایک پین میں کھانے کا تیل اور مکھن پگھلائیں اورکوٹ کئے ہوئے چکن بریسٹ کو ہلکی آنچ پر ہر طرف سے تین منٹ تک پکائیں۔

5 .
گارلک سوس بنانے کے لئے اسی پین میں مزید تیل اور مکھن ڈالیں اور پیا ز ڈال کر نرم ہونے تک پکائیں۔

6 .
اب اس میں لہسن ڈال کر مزید تیس سیکنڈ بھون لیں۔پھر اس میں چکن یخنی ڈال کر دو منٹ پکائیں۔اب اس میں کریم ڈال کر اچھی طرح مکس کر لیں۔

7 .
پھر اس پر نمک اور مر چ ڈال کر درمیانی آنچ پر دو سے تین منٹ پکائیں۔اب اس میں پکا ہوا چکن ڈال کر ہلکی آنچ پر سوس گاڑھی ہونے تک پکائیں۔

8 .
پارسلے سے گارنش کرکے سرو کریں۔

Recipe Tips