Recipes

More

Crispy Potato Wedges Recipe by SooperChef

Crispy Potato Wedges Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    2

Crispy, golden Potato Wedges that are simply irresistible. Learn the secrets to making perfect potato wedges at home and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Flour Batter
Ingredients for Potato wedges

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add all-purpose flour, corn flour, mixed herbs, red chili powder, salt, garlic powder, and water and mix it well. Set aside.

2 .
Take potatoes and cut them into slices. Boil them until 70% done. Remove them from boiling water and pat dry them.

3 .
Transfer them to a bowl and coat them in corn flour.

4 .
Now dip them in flour better and deep fry until crispy and

5 .
Your Potato Wedges are ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
فلار بیٹر بنانے کے لئے ایک باول میں میدہ، کارن فلار، مکس ہرب، لال مرچ پاؤڈر، نمک، لہسن پاؤڈر، اور پانی ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے بیٹر بنا لیں۔

2 .
پٹا ٹو ویجیز بنانے کے لئے آلو کو ویجیز کی شکل میں کاٹ کرستر فیصد تک ابالیں پھر انہیں نکال کر خشک کرلیں۔

3 .
اب انہیں ایک باؤل میں ڈال کراور کورن فلارمیں کوٹ کریں۔

4 .
پھر انہیں فلار بیٹر میں کوٹ کر کے سنہری ہونے تک ڈیپ فرائی کریں۔

5 .
پٹا ٹو ویجیز تیار ہیں۔

Recipe Tips