Recipes

More

Honey Sriracha Chicken Wings Recipe

Honey Sriracha Chicken Wings Recipe

  • PREP TIME
    30
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    3

Dive into a flavor explosion with our irresistible Honey Sriracha Chicken Wings! This recipe combines the sweet heat of sriracha with the sticky goodness of honey for an unforgettable appetizer or game-day treat. Easy to follow instructions and guaranteed finger-lickin' good!

 Ingredients

Ingredients for Sriracha honey sauce
Ingredients for wings marination

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add mayonnaise, sweet chili sauce, chili sauce, sriracha sauce, honey, salt, and paprika powder and mix it well.

2 .
In a bowl add chili sauce, soy sauce, egg, paprika powder, mixed herbs, red chili flakes, garlic powder, and white pepper powder and mix it well.

3 .
Take the wings cut them from the center, now add all-purpose flour, mix it, and marinate them in the mixture for 30 minutes.

4 .
Deep fry in the heated oil until fully done.

5 .
Now toss it well in the prepared honey sriracha sauce and garnish it with parsley and sesame seeds.

6 .
Your sticky sriracha honey wings are ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ہنی سراچا سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں مایونیز، سویٹ چلی سوس، چلی سوس، سراچا سوس، شہد، نمک اور پیپریکا پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

2 .
چکن ونگز میرینیشن کے لئے ایک باؤل میں چلی سوس، سویا سوس، انڈا، پیپریکا پاؤڈر، مکس ہرب، کُٹی لال مرچیں، لہسن پاؤڈر اور سفید مرچ پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

3 .
اب چکن ونگز کو درمیان سے کاٹ کر اس پرمیدہ ڈال کر مکس کریں اور تیس منٹ کے لیے میرینیٹ کریں۔

4 .
پھر ان کو گرم کھانے کے تیل میں پوری طرح پکنے تک ڈیپ فرائی کرلیں۔

5 .
اب اسے تیار ہنی سراچا سوس میں ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔ تل کے بیجوں سے گارنش کریں۔

6 .
ہنی سراچا ونگز تیار ہیں۔ سفید تل اور پارسلے سے گارنش کریں۔

Recipe Tips