Recipes

More

Lahori Fried Fish Recipe by SooperChef

Lahori Fried Fish Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    3

Dive into the flavors of Lahore with our secret Lahori Fried Fish recipe. It's a culinary journey you won't forget! Get ready to fry up a storm with Lahori Fried Fish made with Shan Ginger Garlic Paste and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Soaked Fish
Ingredients for Lahori Fried Fish

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add water, Shan Ginger Garlic Paste, salt, vinegar and mix it well. Add fish and soak for 30 mins. Note: Wash the fish thoroughly and pat dry before marination

2 .
Take the soaked fish in a bowl and add flour to it. Coat it well in flour.

3 .
Now in another bowl add gram flour, Shan Ginger Garlic Paste, red chili flakes, crushed coriander seeds, red chili powder, chaat masala, lemon juice, salt, crushed cumin seeds, water and mix it well.

4 .
Add coated fish to this marinade and coat it well.

5 .
Now deep fry the fish until golden brown and fully done. Your Lahori Fried Fish is ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
مچھلی بھیگونے کے لئے ایک باؤل میں پانی، شان ادرک لہسن کا پیسٹ، نمک اور سرکہ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں اور مچھلی ڈال کر تیس منٹ تک بھگو دیں۔ نوٹ: میرینیشن سے پہلے مچھلی کو اچھی طرح دھو کر خشک کر لیں۔

2 .
۔ لاہوری فرائیڈ فش بنانے کے لئےایک باؤل میں بھیگوئی ہوئی مچھلیکو میدہ سے کوٹ کر لیں۔

3 .
اب ایک اور باؤل میں بیسن، شان ادرک لہسن کا پیسٹ، کُٹی لال مرچیں، دھنیا، لال مرچ پاؤڈر، چاٹ مصالحہ، لیموں کا رس، نمک، زیرہ اورپانی ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

4 .
پھراس میں مچھلی ڈال کر اس مکسچر سے کوٹ کر لیں۔

5 .
اب اس مچھلی کو گرم کھانے کے تیل میں پوری طرح پکنے یاں گولڈن براؤ ہونے تک ڈیپ فرائی کریں لاہوری فرائیڈ فش تیار ہے۔

Recipe Tips