Recipes

More

Loaded Matka Fries Recipe by SooperChef

Loaded Matka Fries Recipe by SooperChef

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    2

Loaded Fries: Make these sensational Loaded Matka Fries and fill your taste buds with utter delight. The cheesy bite of these fries with chicken chunks will make you crave more. Try out these Loaded Matka Fries and share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Chicken Topping:
Ingredients for Fries:
Ingredients for Assembling

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a pan heat oil and add chicken. Cook until color changes. Now add soy sauce, chili sauce, garlic powder, garlic powder, black pepper powder, and salt, and cook for 3-4 mins or until chicken is fully done. Your chicken topping is ready.

2 .
In a bowl add all mayo, cream, mustard paste, black pepper powder, salt and mix it well. Your creamy mayo sauce is ready. Set aside.

3 .
Take a pan add water in it and then add fries shape cut potatoes. Boil for 2-3 mins until 50% done, let them cool at room temperature.

4 .
Deep fry them for 1-2 mins and then take them out to rest for 2 mins.

5 .
Again deep fry until crispy or light golden. Your fries are ready.

6 .
In a matka add prepared fries, cheddar cheese slice, chicken, creamy mayo sauce, jalapenos,fries, creamy mayo sauce, chicken, cheddar and mozzarella cheese jalapenos, black olives, red chili flakes.

7 .
Now bake it in a preheated oven at 160°C for 3-4 mins or until cheese melts.

8 .
Your Matka Loaded Fries are ready. Serve and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
چکن ٹاپنگ بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کریں اور اس میں چکن ڈال کراس کارنگ تبدیل ہونے تک پکائیں پھر اس میں سویا سوس، چلی سوس، لہسن پاؤڈر، لہسن پاؤڈر، کالی مرچ پاؤڈراور نمک ڈال کر تین سے چارمنٹ یا چکن پوری طرح پکنے تک پکائیں۔ آپ کی چکن ٹاپنگ تیار ہے۔

2 .
کریمی میو سوس بنانے کے لئے ایک باؤل میں میو، کریم، مسٹرڈ پیسٹ، کالی مرچ پاؤڈراور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں کریمی مایو سوس تیار ہے۔

3 .
فرائزبنانے کے لئیایک پین میں پانی ڈال کر اس میں فرائزکی شکل میں کٹے ہوئے آلوڈالیں اوردو سے تین منٹ یاں پچاس فیصد تک پکنے تک ابالیں پھرانہیں کمرے کے درجہ حرارت پر ٹھنڈا ہونے دیں۔

4 .
اب انہیں ایک سے دو منٹ تک ڈیپ فرائی کریں اور پھر دومنٹ کے لئے باہر نکال دیں۔

5 .
پھردوبارہ ڈیپ فرائی کریں یہاں تک کہ یہ کرسپی یا ہلکے سنہری ہو جائیں۔ فرائز تیار ہیں۔

6 .
اب ایک مٹکا میں تیار فرائیز، چیڈر چیز سلائس، چکن، کریمی میو سوس، ہالپینو، فرائز، کریمی میو سوس، چکن، چیڈر اور موزاریلا چیز، کالے زیتون اور کُٹی لال مرچیں ڈالیں۔

7 .
پھر اسے پہلے سے گرم اوون میں ایک سو ساٹھ ڈگری پرتین سے چارمنٹ یاچیز میلٹ ہونے تک بیک کریں۔

8 .
مٹکا بھرے فرائز تیار ہیں۔

Recipe Tips