Recipes

More

Plum Chicken Wings with Brown Rice Recipe

Plum Chicken Wings with Brown Rice Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    25
  • SERVING
    3

Plum Chicken Wings made with K&N's Combo Wings and delicious Plum Sauce make an irresistible meal. Serve them with Rice and get this quick and fancy combo. Try out this Plum Chicken Wings with Brown Rice and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Plum Chicken Wings:
Ingredients for Brown Rice:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a skillet heat oil and garlic, sauté for a minute. Add flour and cook until fragrant over low flame.

2 .
Add plum sauce and cook until starts to sizzle. Now add Worcestershire sauce, soy sauce, sesame oil, chicken broth and simmer for 5 minutes.

3 .
Add plum sauce and cook until starts to sizzle. Now add Worcestershire sauce, soy sauce, sesame oil, chicken broth and simmer for 5 minutes.

4 .
Fry K&N’s Combo Wings as per instructions on the pack.

5 .
Add K&N’s Combo Wings into the prepared sauce and toss well over high flame for 1-2 minutes. Add black pepper and salt and mix well.

6 .
Your Plum Chicken Wings are ready. Set aside.

7 .
In a pan heat oil and add garlic, sauté for a minute. Add Chicken stock and bring it to boil. Add salt, black pepper and mix well.

8 .
Add soaked brown rice and cook until 80% stock dries out. Cover and steam over low flame for 20 minutes.

9 .
Your Brown Rice is ready. Serve it Plum Chicken Wings and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
پلم چکن ونگزبنانے کے لئے ایک کڑاہی میں کھانے کا تیل اور لہسن گرم کرکے ایک منٹ کے لیے بھون لیں۔اب اس میں آٹا ڈال کر ہلکی آنچ پر خوشبودار ہونے تک پکائیں۔

2 .
پھر اس میں آلو بخارے کی چٹنی ڈال کر کچھ دیر پکائیں۔ اب اس میں ووسٹر شائر سو س، سویا سوس، تلوں کا تیل چکن یخنی ڈال کر پانچ منٹ تک ابال لیں۔

3 .
پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق کومبو ونگز کو نرم کر لیں۔

4 .
پیک پر دی گئی ہدایات کے مطابق کومبو ونگز کو فرائی کریں۔

5 .
اب تیار چٹنی میں کومبو ونگز ڈال کر تیز آنچ پر ایک سے دو منٹ پکائیں اور کالی مرچ،نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کرلیں۔

6 .
پلم چکن ونگز تیار ہیں۔

7 .
براؤن رائس بنانے کے لئے ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں لہسن ڈال کر ایک منٹ کے لئےپکائیں۔اب اس میں چکن یخنی ڈال کر ابال لیں۔پھر اس میں نمک اورکالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

8 .
اب اس میں بھگوئے ہوئے براؤن رائس ڈالیں اوراسی فیصد یخنی خشک ہونے تک پکائیں۔پھر ڈھکن سے ڈھک کر ہلکی آنچ پر بیس منٹ دم پر رکھ دیں۔

9 .
براؤن رائس تیار ہیں۔ پلم چکن ونگز سرو کریں۔

Recipe Tips