Recipes

More

×

Tuscan Chicken with Pesto Pasta Recipe

Tuscan Chicken with Pesto Pasta Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Tuscan Chicken with Pesto Pasta is a solution to your fancy meal craving. This magical meal gets even more delightful and appetizing when paired with a glass of Coca-Cola. Spice up your family time with this flavorful combination and do not forget to share your feedback with us.

 Ingredients

Ingredients for Tuscan Chicken:
Ingredients for Pesto Pasta:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
On a kitchen board, place chicken breasts and season each side with salt, black pepper and paprika. Rest them for 2-3 minutes.

2 .
Coat this seasoned chicken in all-purpose flour.

3 .
In a pan heat butter and cook coated chicken on it. Cook each side for 2-3 minutes or until golden brown and crispy.

4 .
Remove the chicken and on the same pan add garlic, onion and cook for a minute.

5 .
Add sun dried tomatoes and cook for 2-3 minutes. Add chicken stock, salt, black pepper and cook for 2-3 minutes. Add cream and cook for another 2-3 minutes.

6 .
Add parmesan cheese and cook until cheese melts. Add spinach leaves and cook until leaves get soft.

7 .
Add cooked chicken breast and simmer for 2-3 minutes. Your Tuscan Chicken is ready. Garnish it with coriander.

8 .
In blender add fresh basil leaves, parmesan cheese, garlic, salt, black pepper powder and blend well into paste. Add olive oil gradually and blend again. Your pesto paste is ready.

9 .
In a pan heat oil and add boiled pasta, pesto paste, pasta stock and cook for 2-3 minutes. Add cherry tomatoes and cook for another 2-3 minutes.

10 .
Dish it out and garnish it with parmesan cheese. Your pesto pasta is ready. Serve with Tuscan chicken and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ٹسکن چکن بنانے کے لئے ایک کچن بورڈ پر، چکن بریسٹ رکھ کر اس پر نمک، کالی مرچ اور پیپریکا ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں

2 .
اب چکن کو میدہ میں کوٹ کر لیں۔

3 .
پھر ایک پین میں مکھن گرم کرکے اس پر کوٹ کئے ہوئے چکن کو ہر سائیڈ سے دو سے تین منٹ یا گولڈن براؤن ہونے تک پکا لیں۔

4 .
اب چکن سائیڈ پر رکھ کر اسی پین میں لہسن اور پیاز ڈا ل کر ایک منٹ پکائیں۔

5 .
پھر اس میں خشک ٹماٹر ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔اب اس میں چکن یخنی، نمک اور کالی مرچیں ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔پھر اس میں کریم ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔

6 .
اب اس میں پامیزن چیز ڈال کر پگھلنے تک پکائیں۔پھر اس میں پالک کے پتے ڈال کر نرم ہونے تک پکائیں۔

7 .
پھر اس میں پکے ہوئے چکن بریسٹ ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔ٹسکن چکن تیار ہے۔دھنیے سے گارنش کریں۔

8 .
پیستو پاستا بنانے کے لئے ایک بلینڈر میں تازہ بیزل کے پتے، پامیزن چیز، لہسن، نمک اور کالی مرچ پاؤڈر ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کریں۔اب اس میں تھوڑا تھوڑا زیتون کا تیل ڈال کر دوبارہ بلینڈ کر لیں۔پیستو پیسٹ تیار ہے۔

9 .
اب ایک پین میں کھانے کا تیل گرم کرکے اس میں ابلا ہوا پاستا،پیستو پیسٹ اور پاستا یخنی ڈال کر دو سے تین منٹ پکائیں۔پھر اس میں چیری ٹماٹر ڈال کر مزید دو سے تین منٹ پکائیں۔

10 .
پاستا ایک ڈِش میں ڈال کر پامیزن چیز چھڑکیں۔پیستو پاستا تیار ہے۔ٹسکن چکن کے ساتھ سرو کریں۔

Recipe Tips