Peri Peri Fish Fingers Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    10
  • SERVING
    3

Crunchy and golden peri peri fish fingers made with homemade peri sauce and served with tartar sauce is a perfect recipe to enjoy this winter. A recipe which is easier than you think and delicious in taste. Give try to this peri peri fish fingers recipe and share your feedback with us.
You can find more similar recipes like Fish and Chips , Crispy Fried Fish on SooperChef

 Ingredients

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add mayo, pickled cucumber, onion, mustard paste, lemon juice, salt, black pepper and mix it well. Your tartar sauce is ready.

2 .
Boil Kashmiri red chilies in vinegar for a minute. Set aside.

3 .
In a blender add red chili flakes, garlic cloves, coriander, mustard paste, vinegar, olive oil, citric acid, lemon juice, soaked Kashmiri red chilies and blend until you get a smooth paste. Your peri peri sauce is ready.

4 .
For finger fish take a bowl add salt, black pepper, chili powder, peri peri sauce, egg, flour, mustard paste and mix it well to make a paste. Add finger fish, coat it well and marinate it for 30 minutes.

5 .
Take fish pieces and coat them in bread crumbs.

6 .
Then shallow fry fish until light golden brown on medium low flame.

7 .
Tasty finger fish is ready. Serve with tartar sauce and enjoy.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باءول میں مایونیز ، اچاری کھیرا ، پیاز ، مسٹرڈ پیسٹ، لیموں کا رس ، نمک اور کالی مرچ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں ، سوس تیار ہے ۔

2 .
اب کشمیری لال مرچوں کو سرکہ میں ابال لیں ۔

3 .
پھر ایک بلینڈ رکٹی لال مرچیں ، لہسن کی جویں ، دھنیا، مسٹرڈ پیسٹ، سرکہ، زیتون کا تیل، سٹرک ایسڈ، لیموں کا رس اوربھگوئی ہوئی کشمیری لال مرچیں ڈال کر اچھی طرح بلینڈ کر لیں ۔

4 .
فنگر فش بنانے کے لئے ایک باءول میں نمک، کا لی مرچ، چِلی پاءوڈر ، پیری پیری سوس ، انڈے ، میدہ اور مسٹرڈ پیسٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے پیسٹ بنا لیں ۔ اب اس میں فنگر فِش ڈال کر کوٹ کریں تےس منٹ میرینیٹ کے لئے رکھ دیں ۔

5 .
پھر فنگر فِش کو بریڈ کرمز میں کوٹ کر لیں ۔

6 .
اب فِش کو لاءٹ گولڈن براءون ہونے تک فرائی کر لیں ۔

7 .
اب فِش کو لاءٹ گولڈن براءون ہونے تک فرائی کر لیں ۔

LEAVE A REVIEW